Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο GB Roof Garden του 'Μεγάλη Βρεταννία' στα 101 καλύτερα hotel restaurants διεθνώς
Ξενοδοχεία

Το GB Roof Garden του 'Μεγάλη Βρεταννία' στα 101 καλύτερα hotel restaurants διεθνώς

Ένα από τα 101 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο είναι, σύμφωνα με άρθρο της πασίγνωστης αμερικανικής ιστοσελίδας 'The Daily Meal', το GB Roof Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Το GB Roof Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θεωρείται ένα από τα 101 καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως, σύμφωνα με άρθρο της πασίγνωστης αμερικανικής ιστοσελίδας “The Daily Meal”. Το εστιατόριο στο 8ο όροφο του ξενοδοχείου έχει γίνει γνωστό σε παγκόσμια κλίμακα όχι μόνο για τη μοναδική του θέα, αλλά και για την εκπληκτική εμπειρία μεσογειακών γεύσεων που χαρίζει καθημερινά στους πελάτες του ο Chef Αστέριος Κουστούδης, παρέα με την επίλεκτη ομάδα του. Η λίστα περιλαμβάνει κυρίως εστιατόρια από ξακουστά ξενοδοχεία σε όλο τα κόσμο, όπως για παράδειγμα το εστιατόριο “Alain Ducasse” στο ξενοδοχείο Plaza Athenee στο Παρίσι, το “Terrazza” στο περίφημο Hotel Danieli στη Βενετία, το Moo Restaurant στο Hotel Omm της Βαρκελώνης, καθώς και το ξακουστό και βραβευμένο με αστέρι Michelin “May Wah” του Mandarin Oriental στο Hong Kong.

Σημειώνεται ότι το GB Roof Garden είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο της λίστας.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου τη λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1051 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι The Luxury Collection, St. Regis, Sheraton, Westin, Four Points by Sheraton, και W, Le Meridien, την πρόσφατη AloftSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024