Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΤο One&Only Aesthesis παρουσιάζει το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα
Ευεξία

Το One&Only Aesthesis παρουσιάζει το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα

  • One&Only Aesthesis
    One&Only Aesthesis
  • One&Only Aesthesis - Guerlain Spa, δωμάτιο θεραπείας
  • One&Only Aesthesis, πισίνα

Το Guerlain Spa στο One&Only Aesthesis θα είναι το μοναδικό σημείο πώλησης στην Ελλάδα που θα προσφέρει την αποκλειστική συλλογή Perfumery of Art.

Tο One&Only Aesthesis παρουσιάζει το απόλυτο καταφύγιο ολιστικής ευεξίας σε συνεργασία με τον διάσημο γαλλικό οίκο Guerlain. Έτσι, μαζί με την επίσημη έναρξη λειτουργίας του resort στις 11 Νοεμβρίου, θα γίνει και το ντεμπούτο του πρώτου Guerlain Spa στην Ελλάδα. Το Guerlain Spa αντλεί έμπνευση από το μεσογειακό περιβάλλον και τις παραδοσιακές μεθόδους wellness για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας με έμπνευση και από την Ελλάδα.

Το One&Only Aesthesis βρίσκεται στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Γλυφάδας.

One&Only Aesthesis - Guerlain Spa

“Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό τον οίκο Guerlain στο One&Only Aesthesis”, δήλωσε ο Yann Gillet, γενικός διευθυντής του resort. “Η κληρονομιά και το savoir-faire του οίκου ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία του θέρετρου, γιορτάζοντας την πολιτιστική κληρονομιά, τη χάρη και την αβίαστη κομψότητα μιας άλλη εποχής”.

Ο χώρος του Guerlain Spa σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αποτυπώσει τη “μαγεία” της Αθηναϊκής Ριβιέρας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εμπειρία απόδρασης μοναδική στην Αθήνα. Διαθέτει δέκα υπερπολυτελή δωμάτια θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων δύο ευρύχωρων δίκλινων σουιτών, σάουνα, χαμάμ, εξωτερική πισίνα και ένα γυμναστήριο με μηχανήματα μοναδικής τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής.

Γνωστό για τους εξαιρετικούς συνδυασμούς παραδοσιακών μασάζ και καινοτόμων θεραπειών, το Guerlain θα προσφέρει τις signature θεραπείες που το έχουν κάνει κορυφαίο στον κόσμο, καθώς και εξατομικευμένες εμπειρίες σχεδιασμένες αποκλειστικά για το One&Only Aesthesis, σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.

Μια ολιστική, συνδυαστική προσέγγιση

Οι θεραπείες spa συνδυάζονται με το εργαστήριο ομορφιάς της Guerlain, μια σειρά από προγράμματα ευεξίας και εργαστήρια για παιδιά, καθώς και με τα εμβληματικά προϊόντα του οίκου. Σχεδιασμένα για να επιτυγχάνουν ισορροπία και πλήρη αναζωογόνηση του σώματος, του νου και της ψυχής, τα προγράμματα ευεξίας στοχεύουν στην ανάκτηση του ύπνου, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την αποτοξίνωση για άνδρες και γυναίκες. Η Guerlain έχει επίσης αναπτύξει ευφάνταστα εργαστήρια γύρω από τη χαλάρωση για τα παιδιά, προκειμένου να βοηθήσει στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και των αισθήσεών τους. Ενισχύοντας την ολιστική φιλοσοφία της ευεξίας και της ομορφιάς, το Guerlain Spa θα δίνει επίσης μια προνομιακή πρόσβαση στη σειρά των κορυφαίων προϊόντων μακιγιάζ, περιποίησης δέρματος και αρωμάτων του brand.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024