Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςPhiloxenia 2023: Εκδήλωση για τον επαναπροσδιορισμό την τουριστικής εμπειρίας
Εκδηλώσεις

Philoxenia 2023: Εκδήλωση για τον επαναπροσδιορισμό την τουριστικής εμπειρίας

tourist

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση με το κοινό.

Η διεθνής έκθεση Philoxenia, που πραγματοποιείται 10-12 Νοεμβρίου από τη ΔΕΘ-HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αποτελεί θεμέλιο για το εγχώριο τουριστικό επιχειρείν, καθώς είναι ένας εκθεσιακός και συνεδριακός κόμβος συνάντησης φορέων και ιδιωτών από όλο το φάσμα του τουρισμού. Η τουριστική βιομηχανία και όλες οι νέες τάσεις και καινοτομίες της αγοράς συνυπάρχουν στο διεθνές εκθεσιακό τουριστικό γεγονός.

Redefining Visitors Experience Poster

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για τις τουριστικές επιχειρήσεις που καλούνται να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία τους προς τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, η Alpha Marketing, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιχειρηματικού Μέλλοντος (Business Future Institute), διοργανώνει συζήτηση, που θα επιδιώξει να δώσει πρακτικές απαντήσεις στα ερωτήματα πως επηρεάζονται οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς και οι τουριστικές επιχειρήσεις και τι ενέργειες απαιτούνται στο δυναμικά μεταλλασσόμενο περιβάλλον του τουρισμού που
εξελίσσεται διαρκώς.

Στη συζήτηση παίρνουν μέρος ο καθηγητής κ. Δημήτριος Μπούχαλης, διευθυντής του εργαστηρίου ηλεκτρονικού τουρισμού (eTourism Lab) και αναπλ. διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου για την Έρευνα Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Πανεπιστήμιο Bournemouth της Αγγλίας και ο κ. Αλέξανδρος Θάνος, εντεταλμένος σύμβουλος του ΣΕΤΕ, με συντονιστή τον κ. Τάσο Γούσιο, MSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού – Alpha Marketing.

Μετά τις τοποθετήσεις θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση με το κοινό, ενώ η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023