Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία σβήνει τα φώτα του στις 26 Μαρτίου
Ωρα της Γης 2011

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία σβήνει τα φώτα του στις 26 Μαρτίου

Για τρίο συνεχόμενο έτος, τα ξενοδοχεία της Starwood Hotels & Resorts σε όλον τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για αυτό το μεγάλο περιβαλλοντικό γεγονός. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία θα […]

Για τρίο συνεχόμενο έτος, τα ξενοδοχεία της Starwood Hotels & Resorts σε όλον τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για αυτό το μεγάλο περιβαλλοντικό<...> γεγονός.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία θα σβήσει τα φώτα του συμμετέχοντας έτσι στην “Ώρα της Γης”, ένα παγκόσμιο γεγονός που οργανώνει το WWF. Πέρυσι, 128 χώρες συμμετείχαν στην παγκόσμια δραστηριοποίηση ενάντια στην αλλαγή του κλίματος. Εμβληματικά κτίρια και μνημεία από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και από την Αφρική μέχρι την Αμερική έσβησαν τα φώτα τους. Aνθρωποι σε όλο τον κόσμο από όλα τα κοινωνικά στρώματα έσβησαν τα φώτα τους και γιόρτασαν το μόνο πράγμα που όλοι έχουν κοινό – τον πλανήτη μας.

Κατά τη διάρκεια της “Ώρα της Γης”, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 στις 20.30, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα με τους εξής τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας: θα σβήσει τον εξωτερικό φωτισμό και θα χαμηλώσει τον φωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και στα εστιατόριά του προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να δειπνήσουν με πολύ χαμηλό φωτισμό ή και υπό το ρομαντικό φως των κεριών. Οι πελάτες θα ενημερωθούν με μήνυμα στις τηλεοράσεις των δωματίων τους για την περιβαλλοντική αυτή ευαισθητοποίηση και έτσι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν εφόσον το επιθυμούν χαμηλώνοντας ή και κλείνοντας τελείως τα φώτα στο δωμάτιό τους. Η ίδια ευκαιρία θα δοθεί και στους διοργανωτές εκδηλώσεων στις αίθουσες δεξιώσεων του ξενοδοχείου. Η διοίκηση του ξενοδοχείου θα ενθαρρύνει το προσωπικό του να συμμετάσχει σε αυτήν την τόσο ευαισθητοποιημένη πράξη, κλείνοντας ο καθένας τα φώτα στο σπίτι του.

“Η Ώρα της Γης” έχει ισχυρή υποστήριξη από τα ξενοδοχεία της Starwood σε όλη τη γη. Πέρυσι, τα ξενοδοχεία που συμμετείχαν προσέφεραν εντυπωσιακές εικόνες που έδωσαν ένα μοναδικό σύμβολο στην “Ώρα της Γης”. Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 130 ξενοδοχεία της Starwood στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν στην “Ώρα της Γης” και αναμένεται να ενταχθούν πολλά περισσότερα στην προσπάθεια αυτή.

“Η Ώρα της Γης δίνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία την ευκαιρία να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός για τον αγώνα κατά της αλλαγής του κλίματος, και να δείξει στους πελάτες και στο προσωπικό μας πόσο σημαντικές είναι οι απλές πρωτοβουλίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση εκπομπών του CO2”, είπε ο κ. Τιμ Ανανιάδης, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου. “Η Ώρα της Γης συμβολίζει ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά για την υγεία του πλανήτη μας, εφόσον υπάρχει μεταξύ μας συνεργασία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024