Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Starwood Hotels & Resorts προσφέρει δωρεάν διανυκτερεύσεις τα Σαββατοκύριακα
Οι πελάτες ανταμείβονται με μία δωρεάν διανυκτέρευση με κάθε δύο

Η Starwood Hotels & Resorts προσφέρει δωρεάν διανυκτερεύσεις τα Σαββατοκύριακα

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ενθαρρύνει και ανταμείβει τα ταξίδια με την έναρξη της πιο γενναιόδωρης προσφοράς – τα SPG Free Weekends. Με αυτήν την προσφορά, όλα τα […]

Η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ενθαρρύνει και ανταμείβει τα ταξίδια με την έναρξη της πιο γενναιόδωρης προσφοράς – τα SPG Free Weekends. Με αυτήν<...> την προσφορά, όλα τα μέλη του Starwood Preferred Guest (SPG) που διανυκτερεύουν 2 βράδια σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο της Starwood μεταξύ 1 Μαΐου και 31 Ιουλίου 2009 μπορούν να κερδίσουν μια δωρεάν διανυκτέρευση για κάποιο σαββατοκύριακο (Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή). Δεν υπάρχει κανένα όριο στον αριθμό δωρεάν διανυκτερεύσεων που μπορεί να κερδίσει κανείς αρκεί να μείνει 2 νύχτες σε κάποιο ξενοδοχείο της Starwood, που ισοδυναμεί σε μία δωρεάν διανυκτέρευση. Οι δωρεάν διανυκτερεύσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν από 8 Μαΐου μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2009, για οποιαδήποτε ημερομηνία αρκεί να είναι Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή.

Η προσφορά SPG Free Weekends επιτρέπει στους πιστούς πελάτες, καθώς επίσης και σε εκείνους που είναι νέοι πελάτες της Starwood, να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν τις κερδισμένες διανυκτερεύσεις σε οποιοδήποτε συνδυασμό από περισσότερα από τα 875 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και τα Westin, Sheraton, Le Meridien, W Hotels και άλλα.

“Τα SPG Free Weekends σηματοδοτούν την επιστροφή της δημοφιλέστερης προσφοράς στην ιστορία της Starwood, αλλά αυτή τη φορά εμπλουτίσαμε τις ανταμοιβές και τις καταστήσαμε πιο προσιτές για τους φιλοξενούμενούς μας”, είπε ο κ. Mark Vondrasek, Senior Vice President Distribution, Loyalty & Partnerships της Starwood. “Με τις σημερινές προκλήσεις, είναι ακόμα πιο σημαντικό να ανταμείβουμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο με μια μοναδική και προσιτή ευκαιρία να αποδράσουν για την τόσο αναγκαία ξεκούραση και χαλάρωση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024