Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΑμερικάνικο Master στο Τουριστικό και Ξενοδοχειακό Management

Αμερικάνικο Master στο Τουριστικό και Ξενοδοχειακό Management

Το Southern New Hampshire University (SNHU), ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρει, εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις του Trinity, στη Χερσόνησο της Κρήτης, Masterof Science (M.Sc.) Degree in […]

Το Southern New Hampshire University (SNHU), ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρει, εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις του Trinity, στη Χερσόνησο της Κρήτης, Master<...>of Science (M.Sc.) Degree in Hospitality Administration.

Ο πρόεδρος του Trinity κ. Νίκος Σκουλάς εξέφρασε την ικανοποίησή του κατά την υπογραφή της σύμβασης, σύμφωνα με την οποία οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα εγγράφονται στο SNHU, οι καθηγητές του οποίου θα παραδίδουν τα μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα, στο campus του Trinity. Ο μεταπτυχιακός αυτός τίτλος θα υπογράφεται από το SΝHU.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Accreditation Commission for Programs in Hospitality Administration (ACPHA). Είναι ένα από 32 μόνο προγράμματα με αυτή την πιστοποίηση σ’ ολόκληρη την Αμερική.

Το πρόγραμμα σπουδών, αποτελείται από 12 μαθήματα (36 credits), αρχίζει το Σεπτέμβριο του 2007 και έχει διάρκεια ενός έτους για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ με τετραετείς τουριστικές και ξενοδοχειακές σπουδές.

Είναι δε μια εξαιρετική ευκαιρία για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ σε διαφορετικό γνωστικό πεδίο να επιδιώξουν μια επιτυχή καριέρα στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, αποκτώντας ένα σοβαρό μεταπτυχιακό τίτλο με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Γι’ αυτή την κατηγορία υποψηφίων προσφέρονται προπαρασκευαστικά μαθήματα «γεφύρωσης» με το πρόγραμμα Master, με έναρξη 22 Ιανουαρίου 2007.

Αιτήσεις για το πρόγραμμα και από τις δυο κατηγορίες υποψηφίων, γίνονται δεκτές από 15 Δεκεμβρίου 2006.

Υπενθυμίζεται ότι το Αγγλόφωνο εκπαιδευτικό ίδρυμα Trinity προσφέρει επίσης προγράμματα Bachelor και Associate Degrees καθώς και Diploma σε τουριστικές και ξενοδοχειακές σπουδές, με έναρξη μαθημάτων για το ανοιξιάτικο semester, στις 22 Ιανουαρίου.

Το Trinity έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας και σε προπτυχιακό επίπεδο, με το Thompson Rivers University του Καναδά και με το Southern New Hampshire University των ΗΠΑ για αμοιβαία και ισότιμη αναγνώριση των μαθημάτων καθώς και για ανταλλαγή καθηγητών και φοιτητών, πράγμα που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες διεθνών εμπειριών στον τουριστικό κλάδο που, εξ αντικειμένου, αποτελεί διεθνή δραστηριότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024