Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΕπίσκεψη του προέδρου του πανεπιστημίου Drexel στο Trinity

Επίσκεψη του προέδρου του πανεπιστημίου Drexel στο Trinity

Επίσκεψη στο Διεθνές Εκπαιδευτικό ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ Trinity πραγματοποίησε ο Κρητικής καταγωγής Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Drexel της Φιλαδέλφειας των Ηνωμένων ΠολιτειώνΔρ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής […]

Επίσκεψη στο Διεθνές Εκπαιδευτικό ίδρυμα Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ Trinity πραγματοποίησε ο Κρητικής καταγωγής Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Drexel της Φιλαδέλφειας των Ηνωμένων Πολιτειών<...>Δρ. Κωνσταντίνος Παπαδάκης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Δρ. Παπαδάκης περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Trinity και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Σκουλά και τους επιτελείς του για τους σκοπούς, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τη λειτουργία του ιδρύματος. Οι δύο πρόεδροι είχαν εκτενείς συνομιλίες και συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά για την ανάπτυξη, από κοινού, ακαδημαϊκών προγραμμάτων τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Στο αμέσως προσεχές μέλλον, η επιτελική ομάδα του Trinity θα επισκεφθεί τη Φιλαδέλφεια, με σκοπό να συναντηθεί με την αντίστοιχη ομάδα του Drexel για την διερεύνηση των δυνατοτήτων και την εκπόνηση κοινών δράσεων, που θα περιλαμβάνουν ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών καθώς και την ανάπτυξη μεταπτυχιακού προγράμματος ΜΒΑ με τουριστική κατεύθυνση.

Παράλληλα τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα θα επιδιώξουν στενή συνεργασία, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Έδρας Ελληνικών Σπουδών του Drexel, που τελεί υπό την ηγεσία της Ηρακλειώτισσας καθηγήτριας Μαρίας Χναράκη, προκειμένου να φιλοξενούνται στο Τμήμα Ανθρωπιστικών και Kοινωνικών Σπουδών του Trinity, ομάδες φοιτητών του προγράμματος υποτροφιών από τη χορηγία της οικογένειας Βιδαλάκη, καθώς και άλλες ομάδες φοιτητών.

Ο Πρόεδρος του Trinity, κ. Νίκος Σκουλάς εξήρε την επίσκεψη του κ. Παπαδάκη και την έναρξη της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Drexel, ως κορυφαίο γεγονός και προσέθεσε ότι «ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης είναι ένας γνήσιος γιος της Κρήτης, μια προσωπικότητα με παγκόσμια ακτινοβολία που τιμά την καταγωγή του και μας κάνει περήφανους με τη μεγάλη του προσφορά στην επιστήμη, την παιδεία, την εκπαίδευση και την ανάδειξη της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024