Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΚοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ξενοδοχειακό management προσφέρουν το Trinity και το SNHU

Κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ξενοδοχειακό management προσφέρουν το Trinity και το SNHU

Το Εκπαιδευτικό ίδρυμα Trinity International Hospitality Studies και το Southern New Hampshire University των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρουν κοινόMaster of Science Degree (MSc) in Hospitality Administration με έναρξη το Φθινόπωρο του […]

Το Εκπαιδευτικό ίδρυμα Trinity International Hospitality Studies και το Southern New Hampshire University των Ηνωμένων Πολιτειών προσφέρουν κοινό<...>Master of Science Degree (MSc) in Hospitality Administration με έναρξη το Φθινόπωρο του 2007, στις εγκαταστάσεις του Trinity, στο Ξενοδοχειακό και Συνεδριακό Συγκρότημα Terra Maris στη Χερσόνησο της Κρήτης. Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Trinity, κ. Νίκος Σκουλάς, και ο Αντιπρόεδρος και Chief Academic Officer, Δρ. Στέργιος Μούργκος.

Όσοι φοιτητές έχουν αποκτήσει το τετραετούς φοιτήσεως πτυχίο Bachelor στο τουριστικό και ξενοδοχειακό management μπορούν να ενταχθούν απ` ευθείας στο μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα. Φοιτητές που έχουν αποκτήσει πτυχίο Bachelor ή Δίπλωμα μετά από τριετή κύκλο σπουδών στο τουριστικό και ξενοδοχειακό management ή φοιτητές που έχουν αποκτήσει πτυχίο Bachelor σε διαφορετικό γνωστικό πεδίο, μπορούν να ενταχθούν στο προπαρασκευαστικό πρόγραμμα `γεφύρωσης` με το πρόγραμμα Master`s Degree.

Σ` αυτές τις περιπτώσεις, οι υποψήφιοι για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα χρειαστεί να παρακολουθήσουν συγκεκριμένα προπαρασκευαστικά μαθήματα διάρκειας έως και ενός έτους που αποτελούν προϋπόθεση για την ένταξή τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Τα απαραίτητα `προενταξιακά` μαθήματα αρχίζουν το Φθινόπωρο του 2006.

Το Trinity είναι ένα Αγγλόφωνο εκπαιδευτικό ίδρυμα πανεπιστημιακού επιπέδου, που περιλαμβάνει εξειδικεύσεις στον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα, υποχρεωτικά μαθήματα γενικής παιδείας, καθώς και υποχρεωτική, αλλά πλήρως αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι τομείς εξειδίκευσης για την απόκτηση Bachelor και Associate Degrees είναι:


  • Tourism & Hospitality Management

  • Food, Beverage & Culinary Management και
  • Convention, Event and Exhibition Management


Το Trinity προσφέρει επίσης πρόγραμμα βελτίωσης της Αγγλικής γλώσσας, με στόχο την ενίσχυση της ικανότητας των φοιτητών που υστερούν στη γνώση της Αγγλικής, προκειμένου μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα χωρίς δυσκολίες.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024