Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην θέση του Κοσμήτορος κατέλαβε στο Trinity ο James P. Moran

Την θέση του Κοσμήτορος κατέλαβε στο Trinity ο James P. Moran

Την τοποθέτηση του Δρ. James P. Moran, στη θέση του Κοσμήτορος (Academic Dean) του εκπαιδευτικού ιδρύματος Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών ΣπουδώνTrinity, ανακοίνωσε χτες, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2005, ο Αντιπρόεδρος και […]

Την τοποθέτηση του Δρ. James P. Moran, στη θέση του Κοσμήτορος (Academic Dean) του εκπαιδευτικού ιδρύματος Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών<...>Trinity, ανακοίνωσε χτες, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2005, ο Αντιπρόεδρος και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος (Chief Academic Officer) του Trinity, Δρ. Στέργιος Λ. Μούργκος.

Ο καθηγητής Moran δίδαξε για πολλά χρόνια στα τμήματα ανθρωπιστικών σπουδών και κοινωνικών επιστημών, τόσο στο Κολέγιο Seneca, όσο και στο Πανεπιστήμιο York του Toronto του Καναδά και ο διορισμός του σ` αυτή τη σημαντική θέση είναι μια άριστη επιλογή.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, ο Δρ. Moran, ως συντονιστής μιας ομάδας ακαδημαϊκών συνέλαβε, ανέπτυξε και διηύθυνε ένα πλήρες Πρόγραμμα Τεχνών και Επιστημών, που υιοθετήθηκε από πολλά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Να υπενθυμιστεί στο σημείο αυτό ότι το Trinity είναι ένα πανεπιστημιακού επιπέδου Αγγλόφωνο εκπαιδευτικό ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών, που λειτουργεί στον Λιμένα Χερσονήσου, κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι φοιτητές/τριες του μπορούν να αποκτήσουν Bachelor ή Associate Degree στους εξής τομείς εξειδίκευσης:


  • Hospitality and Tourism Management

  • Convention, Event and Exhibition Management
  • Food, Beverage and Culinary Management


Ακόμα, αξίζει να τονιστεί ότι οι φοιτητές και φοιτήτριες του Trinity ζουν, σπουδάζουν και κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση στο πολυτελές ξενοδοχειακό και συνεδριακό συγκρότημα Terra Maris, ενώ για φοιτητές πλήρους παρακολούθησης προσφέρεται, κάθε χρόνο, τρίμηνη πρακτική εξάσκηση (Ιούνιος – Αύγουστος) στα maris hotels ή άλλα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία και τουριστικά συγκροτήματα (πλήρως αμειβόμενη, με ένσημα και με ακαδημαϊκή αναγνώριση). Ο νέος κύκλος μαθημάτων στο Trinity ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου 2005.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024