Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςTo Trinity προσφέρει υποτροφίες σε ταλαντούχους νέους και νέες

To Trinity προσφέρει υποτροφίες σε ταλαντούχους νέους και νέες

Το Εκπαιδευτικό ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Trinity προσφέρει τρεις υποτροφίες αξίας 6.000 ευρώ ετησίως η καθεμία σε ταλαντούχους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τουριστικές και […]

Το Εκπαιδευτικό ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Trinity προσφέρει τρεις υποτροφίες αξίας 6.000 ευρώ ετησίως<...> η καθεμία σε ταλαντούχους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τουριστικές και ξενοδοχειακές σπουδές.

Για τον σκοπό αυτό, οργανώνεται Διεθνής Διαγωνισμός Αναζήτησης Ταλέντων που θα γίνει στο Trinity (ξενοδοχείο Terra Maris, Χερσόνησος Κρήτης) την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2005, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 3:00 το απόγευμα.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να εντοπίσει και να υποστηρίξει ταλαντούχα άτομα που φιλοδοξούν να αποκτήσουν εκπαίδευση πανεπιστημιακού επιπέδου σε ένα Αγγλόφωνο ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης και να πετύχουν μια καριέρα στο μάνατζμεντ στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, το Trinity έχει στόχο να υπογραμμίσει τη δέσμευσή του να συμβάλει στην αναβάθμιση της τουριστικής προσφοράς μας, προετοιμάζοντας νέα στελέχη με την παιδεία, εκπαίδευση και κατάρτιση που έχει ανάγκη το σύγχρονο ανταγωνιστικό τουριστικό και ξενοδοχειακό περιβάλλον.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Για να προκριθούν στο διαγωνισμό οι υποψήφιοι πρέπει να:

  • είναι απόφοιτοι Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου 16 και άνω
  • διαθέτουν επαρκείς γνώσεις Αγγλικής
  • έχουν υψηλούς στόχους
  • είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά

Διαδικασία Επιλογής: Οι υποψήφιοι υπόκεινται σε ένα τρίωρο γραπτό τεστ στην Αγγλική γλώσσα με σκοπό να αξιολογηθεί η

  • επάρκεια στην Αγγλική
  • δημιουργικότητα
  • κριτική σκέψη
  • πρωτοτυπία προσέγγισης
  • ικανότητα επίλυσης προβλημάτων

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προετοιμασία.

Διαδικασία Εξέτασης: Μία Ακαδημαiκή Επιτροπή, αποτελούμενη από τον Chief Academic Officer, τον Academic Dean και τρία μέλη του διδακτικού προσωπικού του Trinity, θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή.

Έξι υποψήφιοι, που θα πετύχουν τους υψηλότερους βαθμούς, θα μπουν στην τελική λίστα επιλογής και θα λάβουν μέρος σε συνέντευξη με την Ακαδημαϊκή Επιτροπή για την επιλογή των τελικών τριών υποτρόφων, οι οποίοι και θα αρχίσουν τα μαθήματα την 3η Οκτωβρίου 2005.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024