Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΞεκίνησαν οι εγγραφές για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο στο Trinity

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο στο Trinity

Την έναρξη των εγγραφών για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο, τα μαθήματα της οποίας αρχίζουν την 3η Οκτωβρίου 2005,ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Trinity. […]

Την έναρξη των εγγραφών για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο, τα μαθήματα της οποίας αρχίζουν την 3η Οκτωβρίου 2005,<...>ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Διεθνών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Σπουδών Trinity.

“Η ποιότητα της τουριστικής προσφοράς μας, πέρα από υποδομές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, είναι ανάλογη με την ποιότητα της εκπαίδευσης των στελεχών μας”, δήλωσε ο πρόεδρος του Trinity κ. Νίκος Σκουλάς, προσθέτοντας πως “για το σκοπό αυτό, το Trinity προσφέρει πανεπιστημιακού επιπέδου τουριστική και ξενοδοχειακή παιδεία και εκπαίδευση υψηλών προτύπων σε άριστο συνδυασμό με εντατική πρακτική εξάσκηση”.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες του Trinity ζουν, μελετούν και ασκούνται σε περιβάλλον πέντε αστέρων, εξασφαλίζοντας σίγουρη απασχολησιμότητα και επιτυχή καριέρα, καθώς:

  • Κάθε χρόνο, οι φοιτητές πλήρους παρακολούθησης (full time) κατά την καλοκαιρινή περίοδο έχουν τρίμηνη πρακτική εξάσκηση στα Maris Hotels ή άλλα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία. Η εργασία τους είναι πλήρως αμειβόμενη, με ένσημα και με ακαδημαϊκή αναγνώριση.
  • Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στην Αγγλική, μια και είναι η επικρατέστερη σήμερα γλώσσα στον τουρισμό, ενώ παράλληλα διδάσκονται στοιχεία Γερμανικής, Γαλλικής και Ελληνικής γλώσσας (για ξένους φοιτητές).
  • Η Κρήτη, ένας εξαιρετικά ελκυστικός τουριστικός προορισμός με ήπιο κλίμα, πλούσιους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους και μεγάλη παράδοση και εμπειρία στην τουριστική και ξενοδοχειακή τέχνη, προσφέρεται ως ιδεώδες τοπίο για να φιλοξενήσει φοιτητές από όλη την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο.


“Πιστεύουμε”, κατέληξε ο κ. Σκουλάς, “ότι το εκπαιδευτικό ίδρυμα Trinity International Hospitality Studies αποτελεί την απαραίτητη ελληνική υπέρβαση στην τουριστική και ξενοδοχειακή παιδεία, εκπαίδευση και κατάρτιση. Αντί να στέλνουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν hospitality στο εξωτερικό (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε οικονομικές και άλλες θυσίες), τώρα μπορούμε εμείς να φιλοξενούμε νέους από το εξωτερικό”.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024