Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΈμφαση φέτος στο τουριστικό κομμάτι δίνει η 3η Διεθνής Έκθεση “Tourism & Property Show”

Έμφαση φέτος στο τουριστικό κομμάτι δίνει η 3η Διεθνής Έκθεση “Tourism & Property Show”

Με τη μέχρι στιγμής συμμετοχή περισσοτέρων από 90 εκθετών από το χώρο του τουρισμού, του τουριστικού real estate, των προμηθευτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιείται από τις 27-29 Μαρτίου η […]

Με τη μέχρι στιγμής συμμετοχή περισσοτέρων από 90 εκθετών από το χώρο του τουρισμού, του τουριστικού real estate, των προμηθευτών και της τοπικής<...> αυτοδιοίκησης πραγματοποιείται από τις 27-29 Μαρτίου η 3η Διεθνής Έκθεση Tourism & Property στην ολυμπιακή εγκατάσταση της Ξιφασκίας, στον πρώην Δυτικό Αερολιμένα του Ελληνικού.

Στα χαρακτηριστικά της φετινής έκθεσης είναι η έμφαση στο τουριστικό κομμάτι όπου ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων αρκετές ξένες συμμετοχές, θα υπάρξει παρουσίαση αγροτουριστικών επιχειρήσεων, και αρκετών περιφερειών. Κομβικό σημείο της έκθεσης αποτελεί η πρόσκληση 90 μεσιτών που ενδιαφέρονται για αγορές εξοχικών και τουριστικών κατοικιών, αλλά και 25 Tour Operators, γεγονός που υλοποιείται μέσω της Travel Media Applications. Η φετινή έκθεση, πέρα από τις προσφορές των ξενοδόχων προς το κοινό για τη τρέχουσα δύσκολη τουριστική σεζόν θα δώσει στους κατασκευαστές τη μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πωλήσεις, δεδομένης της υψηλής επισκεψιμότητας, αλλά και του υψηλού επιπέδου κοινό που την επισκέπτεται.

Ειδικότερα η έκθεση του 2009, πέραν των δραστικών βελτιωτικών παρεμβάσεων στο χώρο διεξαγωγής της, θα περιλαμβάνει αρκετούς νεωτερισμούς, με ειδικό travel section, ενώ ταυτόχρονα θα δοθεί έμφαση στον κλάδο των δομικών υλικών. Ταυτόχρονα, η διοργανώτρια της έκθεσης εταιρία Real Travel – Media Group έχοντας ως στόχο η 3η Διεθνής Έκθεση “Tourism & Property Show” να αποτελέσει ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας και επαφής των ελληνικών φορέων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα με τους επαγγελματίες του τουρισμού και της ακίνητης περιουσίας της παγκόσμιας αγοράς του real estate, εισάγει πλειάδα καινοτομιών στην έκθεση.

Μεταξύ αυτών αναφέρονται ενδεικτικά:

  • Μετά την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος hosted buyers στην Tourism & Property Show 2008, προχωρά στην πρόσκληση στα δρώμενα της έκθεσης 115 στοχευμένων ξένων αγοραστών (hosted buyers) που θα φιλοξενηθούν από τη διοργανώτρια της “Tourism & Property Show” εταιρεία Real Travel – Media Group καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι 120 hosted buyers θα έχουν προγραμματισμένα ραντεβού με όλους τους εκθέτες, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση και εμπειρία για τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού από σημαντικές αγορές, όπως το Ην. Βασίλειο, την Ιρλανδία, τα κράτη της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, την Ρωσία κ.λπ.
  • Η μεγάλη και εκτεταμένη διαφημιστική προβολή της “Tourism & Property 2009” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Η διεθνής παρουσίαση των κορυφαίων κατασκευαστών στην Ελλάδα, των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των πλέον έμπειρων επαγγελματιών συμβούλων ακινήτων καθώς και των σημαντικότερων τουριστικών προορισμών.
  • Η πρώτη επίσημη παρουσίαση των νέων επενδυτικών σχεδίων σε: πολυτελείς επαύλεις, ξενοδοχεία, μαρίνες, γήπεδα γκολφ, χειμερινό και παραθεριστικό τουρισμό, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, προκατασκευές κλπ.
  • Η πραγματοποίηση παράλληλων, με την έκθεση, εκδηλώσεων που θα εκπλήξουν και θα προσελκύσουν διαφορετικές και ποικίλες ομάδες επισκεπτών.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η διοργάνωση του Φεβρουαρίου του 2008 προσέλκυσε περισσότερους από 7.100 επισκέπτες, εκατοντάδες επενδυτές του κλάδου του τουριστικού επιχειρείν, καθώς και πάνω από 250 ξένους επισκέπτες. Η παρουσία τόσων επαγγελματιών στην έκθεση προσέδωσε έντονο εμπορικό χαρακτήρα, αποτελώντας προοίμιο οικονομικών συμφωνιών στον κλάδο του τουριστικού real estate.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024