Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕνδιαφέρον για την ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης και από την Helexpo

Ενδιαφέρον για την ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης και από την Helexpo

Το ενδιαφέρον της Helexpo Α.Ε. για κατάθεση σχεδίου ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε ο πρόεδρος της εταιρίας,κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, μιλώντας στο διήμερο συμπόσιο, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη […]

Το ενδιαφέρον της Helexpo Α.Ε. για κατάθεση σχεδίου ανάπλασης του εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε ο πρόεδρος της εταιρίας,<...>κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, μιλώντας στο διήμερο συμπόσιο, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), σε συνεργασία με τα επιμελητήρια Βιοτεχνικό και Επαγγελματικό, τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και τους Συνδέσμους Βιομηχανιών και Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση, όπως αναφέρει το ΜΠΕ, έγινε μόλις ένα 24ωρο μετά την ομιλία-έκπληξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος γνωστοποίησε στο ίδιο συμπόσιο ότι “η κεντρική δημοτική αρχή έχει ήδη έτοιμο το δικό της στρατηγικό σχέδιο για την πόλη, διεκδικώντας μάλιστα το 5% των φόρων των Θεσσαλονικέων για να το υλοποιήσει”.

Επίσης, σημειώνεται ότι λίγους μήνες νωρίτερα, το δικό της σχέδιο ανάπλασης του εκθεσιακού χώρου της Θεσσαλονίκης, είχε ανακοινώσει και η ΔΕΘ Α.Ε., η πρωτοβουλία της οποίας είχε προκαλέσει την αντίδραση των τοπικών φορέων, καθώς δεν τους είχε κοινοποιηθεί νωρίτερα, αλλά ενημερώθηκαν σχετικά από τα Μ.Μ.Ε..

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024