Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο αερόστατο της 70ης ΔΕΘ στις πλατείες των μεγάλων πόλεων της χώρας

Το αερόστατο της 70ης ΔΕΘ στις πλατείες των μεγάλων πόλεων της χώρας

Το σύμβολο της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ένα γιγάντιο αερόστατο, ύψους 10 μέτρων, θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρεςστις πλατείες των μεγαλύτερων νησιών και μετά τις 15 Αυγούστου στις πλατείες των […]

Το σύμβολο της 70ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ένα γιγάντιο αερόστατο, ύψους 10 μέτρων, θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες<...>στις πλατείες των μεγαλύτερων νησιών και μετά τις 15 Αυγούστου στις πλατείες των μεγαλύτερων πόλεων της χώρας, προσκαλώντας τους επιχειρηματίες, αλλά και τους πολίτες να επισκεφθούν τη φετινή, επετειακή, διοργάνωση.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ηelexpo, η οποία στοχεύει στην αποκατάσταση των σχέσεων ΔΕΘ – Ελλήνων, και υλοποιείται σε συνεργασία με τους δήμους που θα φιλοξενήσουν το σύμβολο της διοργάνωσης, και οι οποίοι θα ανακηρυχθούν ως επίσημοι υποστηρικτές της 70ης ΔΕΘ.

Η ενέργεια αυτή, αποτελεί συνέχεια των επισκέψεων του διευθύντος συμβούλου της Helexpo κ. Θέμη Καρτσιώτη, στις πόλεις έδρες των περιφερειών όλης της χώρας, προκειμένου να ενημερώσει τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου για τις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης και για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δίνει.

Με το σύνθημα της διοργάνωσης, `ο γύρος του κόσμου σε δέκα ημέρες`, η Helexpo, καλεί όλη την Ελλάδα, να συντονιστεί με τους ρυθμούς και τους στόχους της 70ης ΔΕΘ, που είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, η ενίσχυση των συνεργασιών, η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών και παράλληλα η διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024