Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ ΟΛΠ ΑΕ υποστηρικτής της ελληνικής αποστολής στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα 2023 της FISU
Εκδηλώσεις

Η ΟΛΠ ΑΕ υποστηρικτής της ελληνικής αποστολής στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα 2023 της FISU

  • OLP TEAM at airport

Η ΟΛΠ Α.Ε. στηρίζει τους φοιτητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της FISU

Η ΟΛΠ ΑΕ , στο πλαίσιο σταθερής στήριξης του ελληνικού αθλητισμού προχώρησε σε άλλη μία σημαντική ενέργεια, ενισχύοντας αυτή τη φορά την ελληνική αποστολή στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα, η οποία πραγματοποιείται από 27 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου 2023 στην πόλη Chengdu της Κίνας.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανέλαβε εξολοκλήρου την κάλυψη των εξόδων μετάβασης των 25 φοιτητών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της FISU (Παγκόσμια Ομοσπονδία Φοιτητικού Αθλητισμού).

Μάλιστα, κατά την αναχώρηση των φοιτητών για την Κίνα, εκπρόσωποι της ΟΛΠ ΑΕ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να τους αποχαιρετήσουν και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Μαζί τους, έδωσαν και το χαμογελαστό Πάντα, την μασκότ της COSCO Shipping, για να τους συνοδεύσει στο ταξίδι τους και να τους φέρει καλή τύχη.

Ο πρόεδρος της ΟΛΠ ΑΕ Yu Zenggang τόνισε την προσήλωση της ΟΛΠ ΑΕ στα αθλητικά ιδεώδη και δήλωσε την υποστήριξη της εταιρείας στην προσπάθεια των νεαρών αθλητών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «H δέσμευσή της ΟΛΠ ΑΕ για την ενίσχυση της νέας γενιάς και του ελληνικού αθλητισμού είναι αδιαμφισβήτητη. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της ευρύτερης και συστηματικής μας συνεισφοράς στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία, που αποτελεί θεμελιώδη αρχή και βασική προτεραιότητα της στρατηγικής της εταιρείας μας. Οι παγκόσμιοι αγώνες πανεπιστημίων παρέχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους φοιτητές μας να επιδείξουν τα ταλέντα και τις δυνάμεις τους σε διεθνές επίπεδο. Παραμένουμε με υπερηφάνεια δίπλα στους 25 φοιτητές της ελληνικής αποστολής. Στηρίζουμε πλήρως την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά δύναμη, επιτυχία και εξαιρετικές επιδόσεις!»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024