Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗμερίδα για τον τουρισμό και την υγιεινή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Την Τρίτη 12 Μαΐου

Ημερίδα για τον τουρισμό και την υγιεινή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “Τουρισμός και Υγιεινή”, την Τρίτη 12 Μαΐου (ώρες: 10:00-13:00), στην […]

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει ημερίδα με<...> θέμα: “Τουρισμός και Υγιεινή”, την Τρίτη 12 Μαΐου (ώρες: 10:00-13:00), στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας (πρώην ΕΛΚΕΠΑ, Ακτή Δημαίων και Δημητρίου Υψηλάντου 1). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν από τους ομιλητές θεματικές ενότητες, όπως: “Η Υγιεινή και ο ρόλος της στην ανάπτυξη”, “Τουρισμός και διαχείριση κρίσεων”, “Οι προοπτικές ανάπτυξης Οινο-γαστρονομικού Τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος”, “Υγιεινή κολυμβητικών δεξαμενών και συστημάτων κλιματισμού” και “Οδηγός Υγιεινής για επισιτιστικές μονάδες – εστιατόρια”.

Σε σχετική δήλωσή του, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κ. Σπύρος Σπυρίδων, τόνισε: “Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε λόγω της παγκόσμιας ύφεσης, ο τουρισμός αποτελεί μια αναπτυξιακή σταθερά, την αποδοτικότητα της οποίας για τη χώρα μας πρέπει να διαφυλάξουμε, προσαρμοζόμενοι στις συνθήκες της εποχής. Προφανώς, ο στόχος αυτός δεν επιτυγχάνεται με την αναμονή, αλλά με την έγκαιρη ανάληψη δράσης, την υλοποίηση των πρωτοβουλιών που επιβάλλει ο ανταγωνισμός και τη συνολική πολιτική που ακολουθεί η πολιτεία, όπως τα μέτρα στήριξης που εφαρμόζει ήδη το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Η προσήλωση στην ποιότητα, μέρος της οποίας είναι και η εφαρμογή υψηλών στάνταρ υγιεινής στον τουρισμό, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Η ημερίδα αυτή λοιπόν πραγματεύεται ένα ζήτημα μεγάλης σημασίας για την ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος και είναι ένα ακόμα δείγμα της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Δυτικής Ελλάδας”, συμπλήρωσε ο κ. Σπυρίδων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024