Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚινέζοι Tour Operators στην Ελλάδα και την Τουρκία

Κινέζοι Tour Operators στην Ελλάδα και την Τουρκία

Στην Ελλάδα έρχονται 8 Κινέζοι Tour Operators από διάφορες επαρχίες της Κίνας, προκειμένου να επισκεφθούν την Αθήνα, την Χίο και την Σμύρνη στην Τουρκία για συνάντηση εργασίας, επίσκεψη αρχαιολογικών χώρων, […]

Στην Ελλάδα έρχονται 8 Κινέζοι Tour Operators από διάφορες επαρχίες της Κίνας, προκειμένου να επισκεφθούν<...> την Αθήνα, την Χίο και την Σμύρνη στην Τουρκία για συνάντηση εργασίας, επίσκεψη αρχαιολογικών χώρων, ξενοδοχείων και γενικά τουριστικών υποδομών και να αρχίσουν προγράμματα διακοπών στις δύο χώρες (Ελλάδα – Τουρκία) με ενδιάμεση παραμονή στη Χίο.

Στην πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης συνέβαλαν ο Νομάρχης Χίου κ. Πολύδωρας Λαμπρινούδης, ο διευθυντής του ΕΟΤ Βορείου Αιγαίου κ. Ιωαννίδης, ο Χιώτης Ομογενής από την Νέα Υόρκη κ. Αντώνης Μαμούνας, ο κ. Kevin Zhu Xiong Wang, αλλά και το `Chios Tours Α.Ε.` και το `Alfred`s Tours. Από την πλευρά της Τουρκίας συνέβαλε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Bastiyali.

Σύμφωνα με πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Houriet ο αριθμός των αφιχθέντων επισκεπτών αναμένεται να ανέλθει στους 40.000.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024