Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsTUI και Royal Caribbean Cruises με κοινό εγχείρημα στην Γερμανική αγορά κρουαζιέρας

TUI και Royal Caribbean Cruises με κοινό εγχείρημα στην Γερμανική αγορά κρουαζιέρας

Με ένα από κοινού πρότζεκτ η TUI και η Royal Caribbean Cruises εισέρχονται στην αγορά κρουαζιέρας στην Γερμανία έπειτα από συμφωνία που υπόγραψαν οι δυο πλευρές. Η νέα εταιρεία που […]

Με ένα από κοινού πρότζεκτ η TUI και η Royal Caribbean Cruises εισέρχονται στην αγορά κρουαζιέρας στην Γερμανία έπειτα από συμφωνία που υπόγραψαν οι δυο πλευρές. Η νέα εταιρεία που θα δημιουργηθεί από την<...> συμφωνία αυτή και φέρει το όνομα TUI Cruises θα ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της αρχικά με ένα πλοίο από τις αρχές του 2009 και έπειτα θα ενισχυθεί με νέα δύο πλοία που είναι ήδη υπό κατασκευή από το 2011 και 2012. Οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ της νεοσυσταθείσας εταιρείας θα ξεκινήσουν νωρίτερα την άνοιξη του 2008. Τόσο η TUI όσο και η Royal Caribbean Cruises θα έχουν από το 50% της νέας εταιρείας η οποία ωστόσο περιμένει να λάβει έγκριση από τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών.

Το πρώτο πλοίο που θα μπει στην υπηρεσία υπό τη νέα εταιρεία θα ανακαινισθεί πριν
αρχίσει τα δρομολόγια του. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του νέου πλοίου θα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Γερμανών πελατών και τα Γερμανικά θα είναι η επίσημη γλώσσα πάνω στο πλοίο.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την νέα αυτή συνεργασία και το νέο μας συνεργάτη», δήλωσε ο CEO της TUI AG Dr. Michael Frenzel προσθέτοντας «η Royal Caribbean Cruises αποτελεί πραγματικά πρωτοπόρο εταιρεία στις κρουαζιέρες και η TUI Cruises θα επωφεληθεί από την εξειδίκευση που θα της προσφερθεί. Με την συνεργασία μας αυτή κερδίζουμε πρόσβαση σε μια πολύ επικερδής αγορά και μάλιστα ένα χρόνο πριν το αρχικό μας σχεδιασμό».

«Η συμμαχία μας με την εταιρεία του βεληνεκούς της TUI AG θα συμβάλει τα μέγιστα στην προώθηση της παγκόσμιας στρατηγικής μας και μας φέρνει πιο κοντά με το πιο δυνατό brand name στην Ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία», δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της Royal Caribbean Cruises, κ. Richard Fain.

Η νέα εταιρεία θα έχει ως βάση το Αμβούργο της Γερμανίας. Ο κ. Richard Vogel, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το πρότζεκτ αναμένεται να οριστεί ως ο CEO της TUI Cruises μόλις η σύσταση της νέας εταιρείας λάβει έγκριση.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024