Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑιματηρή επίθεση σε παιδί σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου Κρήτης
Ξενοδοχεία

Αιματηρή επίθεση σε παιδί σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου Κρήτης

Ο Ολλανδός ανιματέρ του ξενοδοχείου μαχαίρωσε πολλές φορές ένα αγοράκι από τη Ρωσία και το παράτησε σε πάρκινγκ.

Ο Ολλανδός ανιματέρ ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Κρήτης πλησίασε ένα 12χρονο σε διάρκεια εκδήλωσης στο ξενοδοχείο χθες το βράδυ, και όταν διαπίστωσε πως δε βρίσκονταν κοντά οι γονείς του, έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και το laptop (τύπου tablet). Ο 12χρονος φέρεται να κατάλαβε τι είχε συμβεί και πήγε να ζητήσει το λόγο από τον Ολλανδό. Ο κλόουν το παρέσυρε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχαίρωσε 20 φορές στο θώρακα την πλάτη και το αριστερό του χέρι.

Ο κλόουν, αφού τελείωσε τη βάρδιά του -και ενώ οι γονείς του μικρού είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του γιου τους- έφυγε από το ξενοδοχείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα και ξεκίνησε για το σπίτι του. Στον δρόμο όμως έπεσε πάνω σε περιπολικό. Οι αστυνομικοί που ήταν μέσα τον είδαν να πετάει μια τσάντα σε έναν θάμνο. Όταν την άνοιξαν βρήκαν μέσα το laptop και το κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει και τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα το παιδί βρέθηκε αιμόφυρτο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ του ξενοδοχείου παραδέχτηκε την ενοχή του και λίγο αργότερα αποκάλυψε το σημείο που είχε κρύψει το όπλο της επίθεσης. Μια πυροσβεστική φωλιά στο ξενοδοχείο, μέσα στην οποία βρέθηκε το μαχαίρι.

Ο 12χρονος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα και από εκεί στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάσταση του μικρού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου χαρακτηρίζεται σοβαρή, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου συμπαρίσταται με κάθε τρόπο στην οικογένεια που είχε το τραγικό συμβάν σε ξενοδοχείο της περιοχής. “Ο συγκεκριμένος δράστης ήταν αλλοδαπός εξωτερικός συνεργάτης του ξενοδοχείουκαι ήταν υπό δοκιμή για πρόσληψη”, αναφέρει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024