Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚολακευτικά σχόλια για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και ελληνικά νησιά στον καναδικό Τύπο
Τουριστική πολιτική

Κολακευτικά σχόλια για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και ελληνικά νησιά στον καναδικό Τύπο

Σειρά πρόσφατων δημοσευμάτων στον καναδικό Τύπο ενισχύουν τη θετική εικόνα της χώρας τόσο για την πρωτεύουσα, όσο κα για τη Θεσσαλονίκη και ελληνικά νησιά, όπως οι Μύκονος, Σαντορίνη, Φολέγανδρος, Πάτμος, Ανάφη, Σάμος και Σαμοθράκη.

Με θετικά δημοσιεύματα για τον ελληνικό τουρισμό, υποδέχονται την υπουργό τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, στο Τορόντο, δυο από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του Καναδά και ένα ενημερωτικό site. Στα σχετικά άρθρα υπάρχουν κολακευτικά σχόλια τόσο για την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη όσο και για τα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Globe and Mail” τονίζει ότι η Αθήνα είναι μία πολύ “γοητευτική” πόλη, η οποία αποκαλύπτεται στον ταξιδιώτη που αποφεύγει τις τουριστικές παγίδες. Ο δημοσιογράφος προβαίνει σε συγκεκριμένες προτάσεις που κάνουν τη διαμονή του επισκέπτη αξέχαστη. Επιπλέον, επισημαίνει ότι η Αθήνα διαθέτει νυχτερινή ζωή που ανταγωνίζεται επάξια τις άλλες μεσογειακές πόλεις, ενώ τα καφέ της είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Τέλος, τονίζει ότι οι κάτοικοι της Αθήνας παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει στο παρελθόν βρίσκουν ξανά το δρόμο τους.

Ακόμη, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Globe and Mail”, με τίτλο “5 Greek islands you haven’t heard of – but need to see” αναφέρεται στις ομορφιές λιγότερο γνωστών ελληνικών νησιών και ειδικότερα σε: Φολέγανδρο, Πάτμο, Ανάφη, Σάμο και Σαμοθράκη.

Τέλος, η  εφημερίδα “Toronto Star” αναφέρεται με θετικό τρόπο στην Ελλάδα και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο αυξημένο ενδιαφέρον για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη. Επισημαίνει ακόμη ότι οι online κρατήσεις είναι αυξημένες για το νησί της Μυκόνου από 20 έως 30%. Τέλος, αναφορά γίνεται στην ανακήρυξη του “Έτους της Γαστρονομίας” στη Σαντορίνη, καθώς το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν διάφορα φεστιβάλ για την προώθηση των προϊόντων του νησιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024