Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΔημόσια πρωτοβουλία στην Αγία Νάπα για προσέλκυση τουριστών
Δήμος Αγίας Νάπας

Δημόσια πρωτοβουλία στην Αγία Νάπα για προσέλκυση τουριστών

Στη διαδικτυακή τηλεόραση επενδύει ο Δήμος Αγίας Νάπας, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση του μεγάλου αριθμού χρηστών διαδικτύου για τις ομορφιές, ιστορία, ζωή και για όλα όσα προσφέρει ο μοναδικός αυτός τουριστικός προορισμός σε κάθε επισκέπτη κατά την εδώ παραμονή του, είπε ο Δήμαρχος Αντώνης Τσόκκος

Στη διαδικτυακή τηλεόραση επενδύει ο Δήμος Αγίας Νάπας, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση του μεγάλου αριθμού χρηστών διαδικτύου για τις ομορφιές, ιστορία, ζωή και για όλα όσα προσφέρει ο μοναδικός αυτός τουριστικός προορισμός σε κάθε<...> επισκέπτη κατά την εδώ παραμονή του, είπε ο Δήμαρχος Αντώνης Τσόκκος.

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη, ο κ. Τσόκκος ανέφερε ότι σε συνεργασία με την itvcyprus.tv δημιουργείται η ayianapatv.tv, με στόχο αυτό το εργαλείο να βοηθήσει στην προβολή της Αγίας Νάπας στις σωστές της διαστάσεις.

«Θα μας βοηθήσει να προβάλουμε την Αγία Νάπα στις σωστές της διαστάσεις και ως αντίβαρο στα διάφορα βίντεο, σποτάκια, που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από ιδιώτες, που μπορεί και να υποσκάπτουν τις προσπάθειες μας για προσέλευση τουρισμού», σημείωσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024