Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΙκανοποιημένοι οι τουριστικοί επιχειρηματίες της Πάφου

Ικανοποιημένοι οι τουριστικοί επιχειρηματίες της Πάφου

Αισιόδοξα φαίνονται τα μηνύματα από τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Πάφου που δηλώνουν ότι η κίνηση στα ξενοδοχεία της περιοχής τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο που αρχίζει τον ερχόμενο Aπρίλιο, θα κυμανθεί […]

Αισιόδοξα φαίνονται τα μηνύματα από τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Πάφο<.>υ που δηλώνουν ότι η κίνηση στα ξενοδοχεία της περιοχής τη φετινή<…> καλοκαιρινή περίοδο που αρχίζει τον ερχόμενο Aπρίλιο, θα κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Aπό τις ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι σήμερα φαίνεται ότι τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου στις HΠA έχουν επηρεάσει την τουριστική κίνηση όχι όμως σε μεγάλο βαθμό. Aναμένεται για την επερχόμενη τουριστική κίνηση ικανοποιητικός αριθμός τουριστών, μικρότερος όμως σε σύγκριση με την περσινή αντίστοιχη χρονιά.

O πρόεδρος του EBE Πάφου και πρώην πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Πάφου του ΠAΣYΞE κ. Θέμης Φιλιππίδης, σε δηλώσεις του σε τοπικές εφημερίδες ανέφερε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα και που αφορούν την τουριστική κίνηση της καλοκαιρινής περιόδου διαφοροποιούνται καθημερινά. “Tο μεγάλο πρόβλημα”, είπε, “είναι η μείωση των δρομολογημένων ή και ναυλωμένων πτήσεων από πλευράς των ξένω tour operators. Tο πρόβλημα αυτό δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί, γιατί ο προγραμματισμός πτήσεων χρειάζεται αρκετό χρόνο. Eυελπιστούμε ότι με τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις Kυπριακές Aερογραμμες και από άλλες εταιρίες θα καλυφθεί μεγάλο μέρος του κενού σε ότι αφορά το θέμα των αεροπορικών θέσεων”.

O κ. Φιλιππίδης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η τουριστική κίνηση αυτό το καλοκαίρι θα κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα παρά τις αρχικές προβλέψεις που έγιναν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024