Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣυνεχή εκπαίδευση ζητούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κύπρου για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Συνεχή εκπαίδευση ζητούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κύπρου για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Ψήφισμα των ξενοδοχοϋπαλλήλων, το οποίο ζητά, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία δομής προσωπικού στα ξενοδοχεία καθώς και τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των εργαζομένων σ΄ αυτά, για βελτίωση της παροχής τουριστικών υπηρεσιών στην Κύπρο…

Ψήφισμα των ξενοδοχοϋπαλλήλων, το οποίο ζητά, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία δομής προσωπικού στα ξενοδοχεία καθώς<...> και τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των εργαζομένων σ΄ αυτά, για βελτίωση της παροχής τουριστικών υπηρεσιών στην Κύπρο, επέδωσαν την Παρασκευή στον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λιλλήλα εκπρόσωποι των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ.

Ο κ. Λιλλήκας συζήτησε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην τουριστική βιομηχανία και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των συντεχνιών για την αρωγή που προτίθεται να προσφέρει για την ομαλή ανανέωση της συλλογικής σύμβασης.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι η έναρξη κοινωνικού διαλόγου με τους εμπλεκομένους κοινωνικούς εταίρους θα βοηθήσει στη σφαιρικότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν τον τουρισμό και στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στον τουριστικό τομέα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024