Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρες“Serenade of the Seas”: Νέο πλοίο της Royal Caribbean International

“Serenade of the Seas”: Νέο πλοίο της Royal Caribbean International

Ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο, το υπερπολυτελές “Serenade of the Seas”, εντάχθηκε πρόσφατα στο στόλο της Royal Caribbean International. Το 90.090 τόνων “Serenade of the Seas”, αποτελεί το τρίτο πλοίο της σειράς […]

Ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο, το υπερπολυτελές “Serenade of the Seas”, εντάχθηκε πρόσφατα στο στόλο<...> της Royal Caribbean International. Το 90.090 τόνων “Serenade of the Seas”, αποτελεί το τρίτο πλοίο της σειράς Radiance -class και είναι κατασκευασμένο με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία. Για την πρόωσή του χρησιμοποιούνται τουρμπίνες που μειώνουν έως και 98% την εκπομπή καυσαερίων, ενώ ελαχιστοποιούν τα επίπεδα κραδασμών και θορύβου.

Στα 12 καταστρώματα που διαθέτει, τα οποία εξυπηρετούνται από 9 γυάλινους ανελκυστήρες, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 2.501 επιβάτες, ενώ το πλήρωμά του απαρτίζεται από 891 άτομα, 60 διαφορετικών εθνικοτήτων. Ανάμεσα σ` αυτούς και ένας Έλληνας. Ο καπετάνιος του πλοίου Νικόλαος Αντάλης.

Ο συνολικός αριθμός των δωματίων (staterooms) του κρουαζιερόπλοιου – που το περισσότερο τμήμα της επιφάνειας του αποτελείται από γυαλί – ανέρχεται στις 1.055, από τις οποίες οι 817 έχουν θέα στη θάλασσα, με τις 577 από αυτές να έχουν μπαλκόνι.

Δεκαεννιά (19) δωμάτια είναι κατάλληλα διαμορφωμένα ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες ατόμων που κινούνται με αναπηρική πολυθρόνα.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με interactive τηλεόραση, τηλέφωνο, επιφάνειες ειδικές για χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών (laptop), ψυγείο-μίνι μπαρ, στεγνωτήρα μαλλιών, φως πάνω από το κρεβάτι για νυχτερινή ανάγνωση κλπ.

Το πλοίο επίσης, μεταξύ άλλων, διαθέτει Spa, όπου παρέχεται η δυνατότητα για περιποίηση υγείας, ομορφιάς, αερόμπικ και γυμναστική, το ιδιαίτερα διακοσμημένο Solarium που καλύπτεται από γυάλινη οροφή, συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 100 ατόμων, κινηματογράφο, καζίνο, πολλά μπαρ και πολυτελή σαλόνια, χώρους με ζωντανή μουσική, ντίσκο με πανοραμική θέα, βιβλιοθήκη, εμπορικά καταστήματα, θέατρο 915 ατόμων στο οποίο κάθε βράδυ δίνεται διαφορετική παράσταση από μουσικό-χορευτικό συγκρότημα, χώρους απασχόλησης παιδιών, γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, τοίχο αναρρίχησης κλπ.

Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα 24ώρες το 24ωρο για πρόσβαση στα πιο δημοφιλή sites στο internet, να λάβουν και να στείλουν e-mail, προσωπικές φωτογραφίες κλπ. Σε όλους τους χώρους είναι δυνατή η πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Το “Serenade of the Seas” αποτελεί το πρώτο πλοίο της Royal Caribbean που θα προσφέρει κρουαζιέρες από τη Νέα Υόρκη προς τις ακτές του Καναδά. Θα ξεκινήσει τις θαλάσσιες περιηγήσεις του στις 25 Αυγούστου με μία 7ήμερη κρουαζιέρα, ενώ στη συνέχεια από την 1η Σεπτεμβρίου και έως τις 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί 4-5 ημερών προγράμματα με αναχωρήσεις πάντα από τη Νέα Υόρκη.

Αντιπρόσωπος του ομίλου της Royal Caribbean Cruises στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024