Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑνοδος της Ελλάδας στη λίστα των προτιμήσεων των Αμερικανών τουριστών

Ανοδος της Ελλάδας στη λίστα των προτιμήσεων των Αμερικανών τουριστών

Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που πρόσφατα διεξήγαγε η εφημερίδα Wall Street Journal, η Ελλάδα παρουσίασε μια καλυτέρευση της τουριστικής της εικόνας φθάνοντας στην 10η θέση

Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που πρόσφατα διεξήγαγε η εφημερίδα Wall Street Journal, η Ελλάδα παρουσίασε μια καλυτέρευση<...> της τουριστικής της εικόνας φθάνοντας στην 10η θέση, από την 14η θέση που κατείχε το 2001 και 2002.

Πριν από τη Ελλάδα βρίσκεται η Ελβετία και μετά η Ισπανία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ, η παραπάνω πρόοδος δείχνει, ότι και η εργασία του οργανισμού στις ΗΠΑ αλλά και η γενικότερη προβολή της χώρας αποδίδουν, παρά τις συνεχείς `γκρίνιες` για το αντίθετο. Πρώτη στις προτιμήσεις των Αμερικανών έρχεται η Αυστραλία και βεβαίως ακολουθούν η Μεγάλη Βρετανία, η Ιταλία και η Γαλλία. Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι η Νέα Ζηλανδία από 13η κατατάσσεται 7η.

Εξάλλου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, η χώρα μας δεν αναφέρεται στις πιθανές χώρες, όπου μπορεί να λάβει χώρα τρομοκρατική ενέργεια, σύμφωνα με την έρευνα της Wall Market Research. Στην έρευνα την 4η θέση καταλαμβάνουν οι ΗΠΑ, μετά την Κολομβία, Ισραήλ και Πακιστάν. Η Μεγάλη Βρετανία καταλαμβάνει την 10η θέση ερχόμενη πρώτη μεταξύ άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες δεν κατονομάζονται.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024