Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕφημερίδα Le Soir: Οι αναταραχές στην Αίγυπτο μπορεί να ωφελήσουν τουριστικά την Ελλάδα
Οι Βέλγοι ζητούν περισσότερες πληροφορίες για την Ελλάδα ή την Τουρκία

Εφημερίδα Le Soir: Οι αναταραχές στην Αίγυπτο μπορεί να ωφελήσουν τουριστικά την Ελλάδα

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι ταραχές στην Αίγυπτο και την Τυνησία ενδέχεται να ωφελήσουν την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα αναφέρει σε χθεσινή ερευνά της η βελγική εφημερίδα “Le Soir”, […]

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι ταραχές στην Αίγυπτο και την Τυνησία ενδέχεται να ωφελήσουν την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα αναφέρει σε χθεσινή<...> ερευνά της η βελγική εφημερίδα “Le Soir”, σημειώνοντας ότι η Τυνησία αποτελεί τον τέταρτο σε σειρά προτίμησης προορισμό στο Βέλγιο και η Αίγυπτος τον πέμπτο.

“Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Σαλόνι του Τουρισμού στις Βρυξέλλες, παρατηρήσαμε ότι οι άνθρωποι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για την Ελλάδα ή την Τουρκία” σημειώνει υπεύθυνος του πρακτορείου Thomas Cook, επισημαίνοντας ωστόσο πως από το ενδιαφέρον μέχρι την κράτηση υπάρχουν πολλά στάδια. “Τώρα”, σημειώνει η εφημερίδα, “το ενδιαφέρον στρέφεται στις χειμερινές διακοπές, τα χειμερινά αθλήματα. Οι κρατήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές πραγματοποιούνται περισσότερο κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο. Φέτος, μπορεί να γίνουν ακόμη πιο αργά, λόγω των διακοπών του Καρναβαλιού (7-11 Μαρτίου) και του Πάσχα (11-25 Απριλίου), που ημερολογιακά, πέφτουν πολύ αργά”.

Υπεύθυνος της εταιρείας Jet Air απαριθμεί τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Βέλγων σε ό,τι αφορά τα αεροπορικά ταξίδια την εποχή του Καρναβαλιού. “Η Ισπανία, μετά η Αίγυπτος, το Μαρόκο η Τουρκία και η Τυνησία. Από αυτούς οι δυο είναι σήμερα κλειστοί στον τουρισμό. Ευελπιστούμε να ξανανοίξει σύντομα η Τυνησία, αποτελεί προορισμό με συσχετισμό τιμής-ποιότητας ιδανικός και κοντινός για τις οικογένειες με παιδιά”, συνεχίζει ο πράκτορας της Jet Air.

“Η Ελλάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το καλοκαίρι”, προβλέπει ο Β. van Outryve της Thomas Cook. “Προσφέρει μια πλήρη γκάμα δυνατοτήτων, από τον σκληροπυρηνικό οίκο-τουρισμό στο μαζικό τουρισμό, κάθε νησί έχει τις δυνατότητές του”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024