Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞενοδοχείο έδιωξε κορυφαίο μοντέλο λόγω εθνικότητας
Ξενοδοχεία

Ξενοδοχείο έδιωξε κορυφαίο μοντέλο λόγω εθνικότητας

  • H Shay Zanco στην Αίγυπτο.

Το μοντέλο Shay Zanco από το Ισραήλ επισκεπτόταν τα αξιοθέατα της Αιγύπτου μετά την ακύρωση της συναυλίας του Travis Scott.

Το κορυφαίο μοντέλο Shay Zanco «διώχτηκε» από αιγυπτιακό ξενοδοχείο λόγω της εθνικότητάς της. Η Shay Zanco θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του Ισραήλ και συνεργάζεται τακτικά με τη Vogue και τη Victoria’s Secret. Έχει πάνω από 199.000 followers στο Instagram και ζει μεταξύ Τελ Αβίβ και Λονδίνου.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στην Αίγυπτο, οδηγήθηκε έξω από το ξενοδοχείο της αφού οι ιδιοκτήτες ανακάλυψαν ότι ήταν Ισραηλινή. Ο Zanco προσκλήθηκε από τον ράπερ Travis Scott για να τον συνοδεύσει στη συναυλία του στη χώρα, η οποία αργότερα ακυρώθηκε.

H Zanco εξήγησε ότι είχε ήδη φτάσει στη χώρα όταν ανακοινώθηκε ότι η συναυλία ακυρώνεται και αποφάσισε να δει μερικά αξιοθέατα για καποιες μέρες. Μετά από μια μέρα, το ξενοδοχείο που διέμενε η Zanco ανακάλυψε ότι ήταν Ισραηλινή και όταν υπήρξε μια στιγμή που δεν συνοδευόταν από το προσωπικό του Travis Scott, της ζητήθηκε να φύγει αμέσως από το ξενοδοχείο.

Ο Zanco δήλωσε: «Ήμουν πολύ αγχωμένη και ένιωσα πραγματικά ταπεινωμένη. Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, δεν ένιωσα ποτέ αντισημιτισμό ούτε αντιμετώπισα προβλήματα επειδή είμαι Ισραηλινή. Αυτή τη φορά ήταν όμως κάτι διαφορετικό. Έφυγα από το ξενοδοχείο κατευθείαν για το αεροδρόμιο και μπήκα στη πρώτη πτήση που βρήκα και ήταν για το Παρίσι, παρόλο που είχα μια φωτογράφηση στη Βαρκελώνη».

Σύμφωνα με αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, το Επιμελητήριο Ξενοδοχειακών Ιδρυμάτων του Υπουργείου Τουρισμού και Αρχαιοτήτων διεξήγαγε έρευνα για το θέμα. Σε ανακοίνωσή τους, ανέφεραν ότι το ξενοδοχείο δεν είχε άδεια για τουρισμό και ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα κατά των εγκαταστάσεων σύμφωνα με τον νόμο περί ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων της χώρας. Τόνισαν δε ότι δεν υπάρχουν κανόνες από το Υπουργείο Τουρισμού ή τις τοπικές αρχές που να αποτρέπουν την είσοδο οποιασδήποτε εθνικότητας στα ξενοδοχεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024