Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΜεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της Ελλάδας
ΣΕΤΕ

Μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της Ελλάδας

Σαφή μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της χώρας μας διαπιστώνει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, μετά την επιστροφή του από την παγκόσμια έκθεση τουρισμού World Travel Market, αισιοδοξώντας ότι ο στόχος των 17 εκατ. επισκεπτών θα επιτευχθεί, προσφέροντας 11 δισ. ευρώ άμεσα έσοδα.

Μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της Ελλάδα διαπίστωση κατά την πρόσφατη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market στο Λονδόνο ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης. “Σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτήν έπαιξαν, τόσο οι προσπάθειες της τρικομματικής Κυβέρνησης, όσο και τα 16 εκατ. των φίλων ξένων επισκεπτών της χώρας μας, κατά το 2012. Ένας αριθμός απίστευτος, σε σχέση με την τεράστια αρνητική δημοσιότητα που υπέστη η Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του έτους”, σημειώνει ο κ. Ανδρεάδης.

“Όμως, πέρα και πάνω από τα 10 δισ. ευρώ άμεσα έσοδα, τα εκατομμύρια αυτά των φίλων της χώρας μας, προσέφεραν την ηθική τους υποστήριξη, μεταφέροντας στους συμπολίτες τους τη μεγάλη προσπάθεια του ελληνικού λαού να κτίσει με δυσκολίες και στερήσεις, πάνω στα ερείπια ενός διεφθαρμένου κρατικισμού, τη νέα σύγχρονη Ελλάδα. Τα πρώτα στοιχεία των κρατήσεων για τη χώρα μας για το 2013 είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αισιοδοξούμε, ότι ο στόχος των 17 εκατ. επισκεπτών θα επιτευχθεί, προσφέροντας 11 δισ. ευρώ άμεσα έσοδα και επιπλέον 1,5 μονάδα στο ΑΕΠ της χώρας.

Μετά και την ψήφιση του προϋπολογισμού, οι πολιτικές ηγεσίες των εταίρων μας οφείλουν και πρέπει να κινηθούν ανάλογα, προχωρώντας στην άμεση χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της βιωσιμότητας του χρέους της χώρας μας”, κατέληξε ο κ. Ανδρεάδης.


Η Judith Chalmers, ραδιοφωνική παραγωγός και Πρέσβειρα του ελληνικού τουρισμού, στην World Travel Market 2012.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024