Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕνδυνάμωση συνεργασίας Κύπρου – Κίνας σε θέματα ναυτιλίας και συγκοινωνιών

Ενδυνάμωση συνεργασίας Κύπρου – Κίνας σε θέματα ναυτιλίας και συγκοινωνιών

Υπάρχουν πολλά κοινά συμφέροντα μεταξύ Κίνας και Κύπρου και ακόμα μεγάλα περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε όλους τους τομείς, δήλωσε ο νέος Πρεσβευτής της Κίνας στη Λευκωσία Yali Zhao

Υπάρχουν πολλά κοινά συμφέροντα μεταξύ Κίνας και Κύπρου και<...> ακόμα μεγάλα περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε όλους τους τομείς, δήλωσε ο νέος Πρεσβευτής της Κίνας στη Λευκωσία Yali Zhao.

Σε δηλώσεις ύστερα από την πρώτη φιλοφρονητική συνάντηση με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Εργων Χάρη Θράσου, ο κ. Zhao είπε ότι ως καινούργιος πρεσβευτής της Κίνας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την προώθηση και ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο χωρών και για την καλύτερη κατανόηση μεταξύ των δύο λαών.

“Ως καινούργιος πρέσβης θα κάνω ότι μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω ότι με τη συνεργασία μας, καθώς και των φίλων μας από όλες τις κυβερνητικές υπηρεσίες της Κύπρου θα πετύχουμε τους σκοπούς μας”, σημείωσε.

“Υπάρχουν πολλά κοινά συμφέροντα μεταξύ Κίνας και Κύπρου και υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια για περαιτέρω ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μας σε όλους τους τομείς και στους τομείς για τους οποίους που είναι αρμόδιος ο κύριος Υπουργός”, πρόσθεσε ο Κινέζος Πρεσβευτής.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων ανέφερε ότι υπάρχουν πάρα πολλά θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν με την Κίνα, όπως το θέμα της ναυτιλίας και το θέμα των οδικών έργων.

“Εχουμε πατροπαράδοτες σχέσεις με την Κίνα και η Κίνα ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας στηρίζει την Κύπρο”, πρόσθεσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024