Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH Αυστραλία σκέφτεται να δωρήσει αεροπορικά εισιτήρια στους τουρίστες
Πρόγραμμα "Mayday Project"

H Αυστραλία σκέφτεται να δωρήσει αεροπορικά εισιτήρια στους τουρίστες

Η αυστραλιανή κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όσους τουρίστες την επισκεφτούν από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, για να αντιμετωπιστεί η […]

Η αυστραλιανή κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όσους τουρίστες την επισκεφτούν από<...> το εξωτερικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, για να αντιμετωπιστεί η κρίση στον τουρισμό, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η αυστραλιανή κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα “Mayday Project”. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό όσοι τουρίστες αποδεχθούν το δωρεάν (με επιστροφή) αεροπορικό εισιτήριο θα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα δαπανήσουν κατά την παραμονή τους στην Αυστραλία τουλάχιστον 5.000 δολ. (περίπου 2.500 ευρώ).

Ο Glenn Millen, του οργανισμού Independent Tourism Holdings, που είχε την ιδέα και την πρότεινε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, δήλωσε: “Οι αφίξεις τουριστών στην Αυστραλία παρουσίασαν πέρσι μείωση 6,5% και φέτος αναμένουμε νέα μείωση. Πρέπει να βρούμε νέους τρόπους για την προσέλκυση τουριστών στη χώρα”.

Ο ίδιος επαίνεσε τον Τουριστικό Οργανισμό του Queensland, που είχε την ιδέα να οργανώσει την καμπάνια για την “Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο”. “Η καμπάνια αυτή”, είπε, “διαφήμισε παγκοσμίως τη χώρα. Η διαφήμιση άξιζε τουλάχιστον 70 εκατ. δολ.”. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναμένεται να απαντήσει σύντομα στην πρόταση για δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε τουρίστες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024