Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Ελληνική Ένωση Les Clefs d’Or παρούσα στο 61ο Διεθνές Συνέδριο Les Clefs d’Or στη Μαλαισία
Συνέδρια

Η Ελληνική Ένωση Les Clefs d’Or παρούσα στο 61ο Διεθνές Συνέδριο Les Clefs d’Or στη Μαλαισία

Κατά το 61ο Διεθνές Συνέδριο Les Clefs d’Or που διεξήχθη στη Μαλαισία, απονεμήθηκαν και τα διπλώματα των επίτιμων Διεθνών Μελών για το 2014. Για την Ελλάδα τιμήθηκε ο κ. Μάκης Τσουκαλάς (διευθυντής Passepartout Tours – Cruises in Greece).

Με τη συμμετοχή 480 μελών από 44 χώρες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 61ο Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης “Les Clefs d’Or” στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας (10 – 15 Ιανουαρίου 2014). Η Ελληνική Ένωση έλαβε μέρος αντιπροσωπευόμενη από τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Λιάπη (Athenaeum InterContinental).

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οργανώθηκε συζήτηση, στην οποία στελέχη ξενοδοχειακών αλυσίδων και διεθνών τουριστικών φορέων επισήμαναν την αναγκαιότητα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες. Ακόμη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτική ημερίδα, με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών και προβολή των ξενοδοχείων με τη διανομή ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Μετά από ψηφοφορία ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης εκλέχθηκε συντονιστής Μεσογειακής Ζώνης, ενώ απονεμήθηκαν και τα διπλώματα των επίτιμων Διεθνών Μελών για το 2014. Για την Ελλάδα τιμήθηκε ο κ. Μάκης Τσουκαλάς (διευθυντής Passepartout Tours – Cruises in Greece).

Η Ελληνική Ένωση με τη συνεχή και δυναμική της παρουσία καταξιώνεται στο διεθνή χώρο και συμβάλει αποτελεσματικά στην επίτευξη των σκοπών της Διεθνούς Ένωσης. Η θέση της στο διεθνές προεδρείο, μετά την εκλογή του κ. Εμμανουήλ Βρεττού ως προέδρου, είναι αποτέλεσμα της συνέπειας και συνέχειας που από το 1965 ακολουθεί το ελληνικό και παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι.

Κατά την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης, στο ξενοδοχείο King George, έγινε μια συνοπτική παρουσίαση των δυνατοτήτων καθώς και των ικανοτήτων που διαθέτει ένας Concierge προκειμένου να αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή του ξενοδοχείου, της πόλης και της χώρας του.

Το 61ο Διεθνές Συνέδριο έδωσε τη σκυτάλη στο 62ο που θα πραγματοποιηθεί στην Αργεντινή το 2015, όπου και πάλι η Ελληνική Ένωση θα είναι παρούσα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024