Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜελετούνται οι τρόποι υλοποίησης του τουριστικού μνημονίου μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου, και Αιγύπτου

Μελετούνται οι τρόποι υλοποίησης του τουριστικού μνημονίου μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου, και Αιγύπτου

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λιλλήκας, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο συναντήθηκε με υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου κ. Aχμεντ Ελ Μαγράμπι, με στόχο τη μελέτη τρόπων […]

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λιλλήκας, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο συναντήθηκε<...> με υπουργό Τουρισμού της Αιγύπτου κ. Aχμεντ Ελ Μαγράμπι, με στόχο τη μελέτη τρόπων υλοποίησης του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψαν πέρσι η Κύπρος, η Ελλάδα, και η Αίγυπτος για τη δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων, με στόχο την προσέλκυση τουριστών από μακρινούς προορισμούς, όπως η Κίνα.

Οι συζητήσεις επεκτάθηκαν σε γενική συνεργασία των δυο χωρών στον τουριστικό τομέα, ιδιαίτερα υπό το φως της τριμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε χθες, στο περιθώριο της Τουριστικής Έκθεσης Mediterranean Travel Fair, μεταξύ των Προέδρων των Οργανισμών Τουρισμού της Κύπρου, της Ελλάδας και της Αιγύπτου.

Η επίσκεψη του κ. Λιλλήκα θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου και έγινε κατόπιν πρόσκλησης του υπουργού Τουρισμού της Αιγύπτου κ. Aχμεντ Ελ Μαγράμπι. Ο υπουργός συνοδεύεται από υπηρεσιακούς παράγοντες, τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Φ. Φωτίου, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024