Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΝέα εστιατόρια, νέοι σεφ στη Βιέννη
Γαστρονομία

Νέα εστιατόρια, νέοι σεφ στη Βιέννη

Νέα hotel-restaurants, chic & trendy εστιατόρια, ανακαινισμένες κλασικές παμπ: Στη Βιέννη το γαστρονομικό σκηνικό μεταβάλλεται διαρκώς και εμπλουτίζεται με νέες επιχειρήσεις.

Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην τοπική σκηνή της Βιέννης είναι το εστιατόριο στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz-Carlton Vienna στη Ringstrasse, που εγκαινιάστηκε στα τέλη Αυγούστου 2012. Το Dstrikt εστιάζει στην αυθεντική και γνήσια Αυστριακή κουζίνα υπό τις οδηγίες του Wini Brugger, που διευθύνει το Toplokal “Indochine 21” στην πόλη. Πέρα από το εστιατόριο, το Ritz-Carlton Vienna διαθέτει και ένα μπαρ, ένα lobby lounge και ένα Rooftop Bar, που ανοίγουν κατά τους θερινούς μήνες.

Το πολυτελές εστιατόριο Fabios στο 1ο διαμέρισμα, απέναντι από το καινούριο εμπορικό μίλι exclusive αγορών “Golden Quarter” ανακατασκευάστηκε το καλοκαίρι σύμφωνα με σχέδια του Βιεννέζικου αρχιτεκτονικού γραφείου BEHF. Η κουζίνα του νέου σεφ Joachim Gradwohl (προηγουμένως στο Meinl am Graben) βασίζεται κυρίως σε ποιοτικά τοπικά προϊόντα.

Επίσης, κάτι καινούριο στο κέντρο της Βιέννης είναι το Freyung 4, συνδυασμός εστιατορίου, μπαρ και βεράντας, στο μπαρόκ Palais Kinsky, που σερβίρει σύγχρονη Βιεννέζικη κουζίνα. Από το καλοκαίρι του 2012 το Dom Beisl στον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου βρίσκεται υπό τη διαχείριση του Harald Riedl που προσφέρει εξαιρετική Γαλλο-Βιεννέζικη Μεσογειακή κουζίνα και μια λίστα κρασιών που περιλαμβάνει 600 μάρκες. Στη αγορά της πρώτης High District βρίσκεται ένα νέο εστιατόριο take-away, το MOCHI KG, με Ασιατική κουζίνα.

Στη φωτογραφία, το εστιατόριο Freyung 4.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024