Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠολλά υποσχόμενη η τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας

Πολλά υποσχόμενη η τουριστική βιομηχανία της Τουρκίας

Πολλά υποσχόμενη αποδεικνύεται πως είναι η τουριστική βιομηχανία της γείτονας χώρας Τουρκίας, καθώς τα στατιστικά της μεγέθη παρουσιάζονται κάθε χρόνο όλο και καλύτερα. Το 2005 εκτιμάται, κατά το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, πως θα κλείσει με…

Πολλά υποσχόμενη αποδεικνύεται πως είναι η τουριστική βιομηχανία της γείτονας χώρας Τουρκίας, καθώς τα στατιστικά της μεγέθη παρουσιάζονται<...>κάθε χρόνο όλο και καλύτερα. Το 2005 εκτιμάται, κατά το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, πως θα κλείσει με 22 εκατ. τουρίστες να έχουν επισκεφτεί τη χώρα, σημειώνοντας δηλαδή αύξηση της τάξης του 25%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Για την εξυπηρέτηση όμως τόσων τουριστών καθίσταται αναγκαία η επέκταση των αεροδρομίων της χώρας, για την οποία η Κυβέρνηση, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών της, έχει ήδη προωθήσει στις απαιτούμενες ενέργειες. Ενώ, ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης εμφανίζουν και οι Τουρκικές Αερογραμμές. Παράλληλα, νέοι τερματικοί σταθμοί κατασκευάζονται από ιδιωτικές εταιρίες στα αεροδρόμια της `Αγκυρας, του Izmir και της Dalaman.

`Αλλη μια απόδειξη για την ανοδική πορεία που διαγράφει ο τουρισμός της Τουρκίας αποτελεί η πρόσφατη συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψε η RCI, το μεγαλύτερο Club παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, με την Τουρκική ξενοδοχειακή αλυσίδα `The Dedeman Group`, προκειμένου να συμπεριλάβει στο δίκτυο της 10 resorts της εταιρίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024