Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτο Ντουμπάι το Υπουργείο Τουρισμού της Κύπρου

Στο Ντουμπάι το Υπουργείο Τουρισμού της Κύπρου

Το παρόν στη διεθνή έκθεση “The Hotel Show and the Office Exhibition”, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έδωσε το υπουργείο Εμπορίου,Βιομηχανίας και Τουρισμού […]

Το παρόν στη διεθνή έκθεση “The Hotel Show and the Office Exhibition”, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έδωσε το υπουργείο Εμπορίου,<...>Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου.

Στην έκθεση αυτή έλαβαν μέρος συνολικά εικοσιπέντε κυπριακές εταιρίες, που ειδικεύονται στον εξοπλισμό ξενοδοχείων και γραφείων, όπως με στρώματα και ντιβάνια, έπιπλα ξενοδοχείου, είδη καθαρισμού, φωτιστικά, πόρτες, παράθυρα, πίνακες ζωγραφικής, διακοσμητικά φυτά, βραχοκατασκευές, έπιπλα γραφείου και άλλα.

Τα περίπτερα των κυπριακών εταιριών επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός αγοραστών, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητα των κυπριακών προϊόντων και αναμένεται ότι αρκετές από τις επαφές αυτές θα καταλήξουν σε παραγγελίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024