Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνοιξαν οι προσφορές για την επιλογή Φορέα Διαχείρισης σε Μυτιλήνη, Μάλλια, Ζάκυνθο και Αργοστόλι
Ξεκίνησε ήδη η αξιολόγηση των προσφορών

Ανοιξαν οι προσφορές για την επιλογή Φορέα Διαχείρισης σε Μυτιλήνη, Μάλλια, Ζάκυνθο και Αργοστόλι

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, ανακοίνωσε χθες ότι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου άνοιξαν οι προσφορές που υπεβλήθησαν στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του Διεθνούς […]

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, ανακοίνωσε χθες ότι<...> την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου άνοιξαν οι προσφορές που υπεβλήθησαν στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του Διεθνούς Ανοιχτού Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού, που προκήρυξε για την επιλογή Φορέα Διαχείρισης των Τουριστικών Λιμένων Μυτιλήνης, Μαλλίων (Κρήτης), Ζακύνθου και Αργοστολίου (Κεφαλονιάς). Σφραγισμένες δεσμευτικές προσφορές υπεβλήθησαν μόνον για τους τουριστικούς Λιμένες Ζακύνθου και Αργοστολίου από την ένωση νομικών προσώπων “`Ακτωρ Παραχωρήσεις ΑΕ, Κόσμος Γιώτινγκ Ελλάς ΑΝΕ, Aκτωρ ΑΤΕ”. Η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή Λιμένων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, της οποίας προεδρεύει ο γενικός γραμματέας, έχει ήδη ξεκινήσει την αξιολόγηση των προσφορών.

Για τους Τουριστικούς Λιμένες Μυτιλήνης και Μαλλίων θα γίνει σύντομα νέα προκήρυξη. Το σύνολο των τευχών των διακηρύξεων που διατέθηκαν για τους τέσσερις διαγωνισμούς ήταν 44 και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες ανέρχονταν σε 25.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024