Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκδηλώσεις για την τουριστική αναβάθμιση του Άργους

Εκδηλώσεις για την τουριστική αναβάθμιση του Άργους

Η Ένωση Ξενοδόχων Άργους διοργανώνει για τον μήνα Ιούνιο τρεις εκδηλώσεις με σκοπό την τουριστική προώθηση της περιοχής. Η πρώτη εκδήλωση αφορά στην τηλεοπτική μετάδοση εκπομπών από το κανάλι DRTV, […]

Η Ένωση Ξενοδόχων Άργους διοργανώνει για τον μήνα Ιούνιο τρεις εκδηλώσεις με σκοπό<...> την τουριστική προώθηση της περιοχής.
Η πρώτη εκδήλωση αφορά στην τηλεοπτική μετάδοση εκπομπών από το κανάλι DRTV, με χορηγούς τοπικές επιχειρήσεις και με ομιλητές στελέχη των τοπικών φορέων. Κατά τη διάρκεια των εκπομπών θα ακουστούν προτάσεις για την τουριστική αξιοποίηση της πόλης.
Στη δεύτερη εκδήλωση που αφορά ημερίδα που θα γίνει στις 24 Ιουνίου συνδιοργανώτρια είναι η ΔΕΠΟ Άργο<.>υς. Στην ημερίδα ομιλητές θα είναι πανεπιστημιακοί καθηγητές, και συγγραφείς – ερευνητές, οι οποίοι θα αναφερθούν στην ιστορική διαδρομή της ιερής πόλης του Άργους, από τη γέννηση της μέχρι σήμερα και θα παρουσιάσουν προτάσεις για την τουριστική αξιοποίηση της.
Μετά το τέλος της ημερίδας θα διοργανωθεί μαζί με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ΞΕΕ, πανελλήνιο διήμερο με τον καθιερωμένο εορτασμό όλων των ξενοδόχων της Ελλάδος στην πόλη του Άργους, και με την συμμετοχή φορέων του τουριστικού κλάδου, του ΕΟΤ, του ΞΕΕ, της ΣΤΕ, ξεναγών, τουριστικών γραφείων, και δημοσιογράφων. Έτσι το Άργος θα γίνει αυτές τις μέρες πανελλήνιο κέντρο τουριστικής προβολής.
Ο εορτασμός αυτός ξεχωρίζει από τις μεγάλες εκδηλώσεις του και από τη συμμετοχή για πρώτη φορά του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, στην πόλη του Άργους. Ολοκληρώνεται την Κυριακή με κρουαζιέρα όλων των προσκεκλημένων στις όμορφες ακτές του Αργολικού κόλπου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024