Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςArgo Travel: Μεταφέρεται η έδρα της εταιρείας εντός του Φεβρουαρίου
Τουριστικά Γραφεία

Argo Travel: Μεταφέρεται η έδρα της εταιρείας εντός του Φεβρουαρίου

Η διοίκηση της εταιρείας, με γνώμονα την περιβαλλοντική ευαισθησία αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος των «Αργοναυτών» της, αποφάσισε τη μεταφορά της έδρας της.

Μετά από 55 παραγωγικά χρόνια λειτουργίας με έδρα την Ξενοφώντος 10, αλλά και 70 χρόνια παρουσίας στη διεθνή ταξιδιωτική σκηνή, η Αργώ μεταφέρει την έδρα της.

Η διοίκηση της εταιρείας, με γνώμονα την περιβαλλοντική ευαισθησία αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος των «Αργοναυτών» της, αποφάσισε τη μεταφορά της έδρας της στη Ξενοφώντος 9, 5ος όροφος. Η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Φεβρουαρίου 2023.

Σημειώνεται πως η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε τέσσερεις βασικές κατηγορίες: Corporate Travel, Mice, Incoming Tourism, Platinum Services καθώς και υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Κρατήσεων Ξενοδοχείων (B2B).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023