Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕκτός διαγωνισμού για το «Γνωρίζω τη χώρα μου» ο νομός Μαγνησίας

Εκτός διαγωνισμού για το «Γνωρίζω τη χώρα μου» ο νομός Μαγνησίας

Καμία απολύτως εξέλιξη δεν έχει υπάρξει επί του θέματος εξαίρεσης του νομού Μαγνησίας από τις δύο προκηρύξεις του ανοικτού διαγωνισμού για το έργο «Γνωρίζω τη χώρα μου», παρά την έντονη […]

Καμία απολύτως εξέλιξη δεν έχει υπάρξει επί του θέματος εξαίρεσης του νομού Μαγνησίας από τις δύο προκηρύξεις<...> του ανοικτού διαγωνισμού για το έργο «Γνωρίζω τη χώρα μου», παρά την έντονη αντίδραση της ένωσης ξενοδόχων νομού Μαγνησίας. Επίσης ερωτηματικά δημιουργεί ότι παρά την επιστολή που εστάλη στον ΕΟΤ δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως απάντηση εκ μέρους του οργανισμού.

«Παρά το γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο για την νομαρχιακή και τοπική αυτοδιοίκηση, πιστεύουμε ότι θα έπρεπε ο τουρισμός να μπαίνει σε πρώτο πλάνο των προτεραιοτήτων των υποψηφίων και όχι μόνο οι μεν να καταγράφουν θεωρητικές επιτυχίες στην τετραετία που πέρασε οι δε να υπόσχονται θεωρητικές επιτυχίες στην τετραετία που έρχεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ένωση ξενοδόχων του νομού».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Λυπούμαστε γιατί ενώ κατ΄ επανάληψη έχουμε στηρίξει δράσεις για την προβολή, έχουμε στηρίξει πρωτοβουλίες για συμμετοχή στο σχεδιασμό της τουριστικής προοπτικής αυτού του τόπου, είτε είναι σε ενέργειες φορέων, είτε είναι σε υποδομές, καταγράφουμε στο τέλος μια πικρία γιατί ξαναγυρίζουμε σελίδες προς τα πίσω, και πάλι από την αρχή. Κλείνουμε επιδεικτικά τα αφτιά μας στις ανακοινώσεις συνεργασιών με μεγαλόπνοες εταιρείες Τουριστικής Ανάπτυξης και το μόνο που περιμένουμε είναι έργα και πράξεις ουσίας. Έχουμε κουραστεί να δουλεύουμε μόνοι μας και να διορθώνουμε κατ΄ επανάληψη λάθη «αναρμόδιων αρμοδίων» οι οποίοι σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024