Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗΑΤΤΑ: Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας για τον τουρισμό
Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων

ΗΑΤΤΑ: Συνεργασία Ελλάδας – Κίνας για τον τουρισμό

Σκοπός της συνάντησης μελών του HATTA κατά το χθεσινό 'Tourism Exchange Seminar 2012' στην Αθήνα, με τον Tourism Administration της Επαρχίας Γκουαντόνγκ (Guangdong) της Κίνας, ήταν η παρουσίαση της συγκεκριμένης περιοχής, που παρουσιάζει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον και έντονη τουριστική δραστηριότητα.

Με δυναμική παρουσία μελών του ΗΑΤΤΑ, που εξειδικεύονται στην τουριστική αγορά της Κίνας, πραγματοποιήθηκε χθες, 26 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, το “Tourism Exchange Seminar 2012” με τον Tourism Administration της Επαρχίας Γκουαντόνγκ της Κίνας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση της περιοχής Γκουαντόνγκ (Guangdong) της Κίνας, που παρουσιάζει μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον και έντονη τουριστική δραστηριότητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται 180 διαπιστευμένα στη συμφωνία Κίνας-Ευρώπης ADS τουριστικά γραφεία, ενώ η περιοχή Γκουαντόνγκ, μια από τις πλουσιότερες περιοχές της Κίνας, διακινεί το 1/4 περίπου των Κινέζων τουριστών.

Ο γενικός γραμματέας κ. Τ. Λιάσκος, εκπροσώπησε το Υπουργείο Τουρισμού και χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, ενώ τον ΕΟΤ εκπροσώπησε ο κ. Ανδρέας Φιορεντίνος, μέλος του Δ.Σ.

Ο ΗΑΤΤΑ, με τα μέλη του, θα προχωρήσει άμεσα σε νέες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της ιδιαίτερα σημαντικής τουριστικής αγοράς της Κίνας.

Στη φωτογραφία, η πόλη Shenzhen, στην κινεζική επαρχία Guangdong.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024