Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Τρίπολη
Παρουσίαση εκθέσεων και επιδοτούμενων προγραμμάτων

Ημερίδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Τρίπολη

Ημερίδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού διοργανώνεται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και των Πελοποννησιακών Ξενοδοχειακών Ενώσεων, Λακωνίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Επαρχίας Aργους, σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 και […]

Ημερίδα για τους επαγγελματίες του τουρισμού διοργανώνεται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και των Πελοποννησιακών Ξενοδοχειακών Ενώσεων,<...> Λακωνίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Επαρχίας Aργους, σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21 στην Τρίπολη.

Εισηγητές στην ημερίδα είναι:
1. Από το Respond On Demand, με θέμα “Διαδίκτυο και επιχειρηματίες του τουρισμού”. Οι 40 πρώτοι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν στην ημερίδα, θα έχουν δωρεάν ετήσια βασική καταχώρηση στο ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό περιοδικό Hotel on Demand και επιπλέον θα εγγραφούν δωρεάν εφόρου ζωής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Respond on Demand, μέσω της οποίας ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα έρχονται χωρίς κόστος σε επαφή με ταξιδιωτικά γραφεία από όλο το κόσμο.
2. Από τη Helexpo, παρουσίαση των εκθέσεων τουρισμού Summer Holidays Expo στην Αθήνα και Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.
3. Από τη Noisis, παρουσίαση επιδοτούμενων επενδυτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες του τουρισμού.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024