Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜια ακόμα διάκριση για την Ελλάδα με βραβείο «καλύτερου παγκόσμιου προορισμού»

Μια ακόμα διάκριση για την Ελλάδα με βραβείο «καλύτερου παγκόσμιου προορισμού»

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια τους Διεθνούς Φεστιβάλ «U-Town 2008 Beijing Chaoyang District International Tourism Culture Festival», στο πάρκο Chaoyang του Πεκίνου, στο οποίο η Ελλάδα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα. Τα […]

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια τους Διεθνούς Φεστιβάλ «U-Town 2008 Beijing Chaoyang District International Tourism Culture Festival», στο πάρκο Chaoyang του Πεκίνου, στο οποίο η Ελλάδα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα<...>. Τα εγκαίνια έγιναν από τον Δήμαρχο Πεκίνου κ. Guo Jinlong και τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κ. Αθ. Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου μαζί με τον κ. Guo εγκαινίασαν στην συνέχεια το ελληνικό περίπτερο, περιηγήθηκαν στους χώρους των Ελλήνων συνεκθετών και παρακολούθησαν παράσταση από το Λύκειο Ελληνίδων. Στην συνέχεια είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση κατά την οποία συζήτησαν θέματα που αφορούν στον τουρισμό, όπως διαμορφώθηκαν κατά την επίσκεψη του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αρη Σπηλιωτόπουλου, ενώ ο κ. Guo έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθεί για την τουριστική μεταολυμπιακή εμπειρία της Αθήνας, αφού πρόσφατα το Πεκίνο φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων απονεμήθηκε στην Ελλάδα το βραβείο του «καλύτερου διεθνούς προορισμού» από το υψηλής αναγνωσιμότητας περιοδικό Voyage σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε μέσω διαδικτύου στους αναγνώστες του περιοδικού. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Οικονόμου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, καταστροφικών σεισμών κ.λ.π., το τουριστικό ρεύμα από την Κίνα προς την Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 15% σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024