Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσία του Υπουργείου Τουρισμού στη Διεθνή Έκθεση ΜΙΤ 2014 στη Μόσχα
Εκθέσεις

Παρουσία του Υπουργείου Τουρισμού στη Διεθνή Έκθεση ΜΙΤ 2014 στη Μόσχα

Στο περίπτερο του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση ΜΙΤ 2014, σε ειδικό χώρο θα φιλοξενηθούν οι Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας. Στόχος αυτής της συμμετοχής είναι η ενίσχυση του προσκυνηματικού τουρισμού της Ελλάδας.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο γενικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Πάνος Λειβαδάς αναχώρησαν χθες για τη Μόσχα, προκειμένου να πλαισιώσουν τη συμμετοχή του ΕΟΤ στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤ 2014 (18 -23 Μαρτίου).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Μόσχα θα έχουν συναντήσεις με Ρώσους αξιωματούχους, όπου θα συζητήσουν τη διεύρυνση της τουριστικής συνεργασίας των δυο χωρών, που βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο. Επίσης, θα έχουν επαφές με παράγοντες της Ρωσικής τουριστικής αγοράς και εκπροσώπους Tour Operators. Τέλος, θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης, με σκοπό την ενίσχυση της εικόνας της Ελλάδας στην αγορά της Ρωσίας.

Στην έκθεση της Μόσχας ο ΕΟΤ θα συμμετέχει με περίπτερο 1.000 τ.μ. και περισσότερους από 60 συνεκθέτες. Παράλληλα, στο Ελληνικό Περίπτερο θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις, όπου θα προβληθούν τα ελληνικά τουριστικά προϊόντα αλλά και επιχειρήσεις.

Επιπλέον, στο περίπτερο του ΕΟΤ στη MIT, σε ειδικό χώρο, θα φιλοξενηθούν οι Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας. Στόχος αυτής της συμμετοχής είναι η ενίσχυση του προσκυνηματικού τουρισμού της Ελλάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024