Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔυναμική η παρουσία της Mideast σε εκθέσεις και συνέδρια του τουριστικού κλάδου διεθνώς
Τουριστικά γραφεία

Δυναμική η παρουσία της Mideast σε εκθέσεις και συνέδρια του τουριστικού κλάδου διεθνώς

Η Mideast συμμετείχε στις διεθνώς αναγνωρισμένες εκθέσεις SATTE, OTM, EMITT, IFT, LTM καθώς και σε B2B συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Τουρισμού Η Mideast έχει ήδη προγραμματίσει τις συμμετοχές της για το α' εξάμηνο του 2014, καλύπτοντας γεωγραφικά τις σημαντικότερες αγορές.

Από τον πρώτο μήνα του νέου έτους, η Mideast ξεκίνησε με δυναμική παρουσία σε διεθνώς αναγνωρισμένες εκθέσεις τουρισμού ανά τον κόσμο. Αρχικά, συμμετείχε στις δύο σημαντικότερες εκθέσεις της Ινδίας, SATTE (South Asia Travel and Tourism Exchange) στο Νέο Δελχί και ΟΤΜ (Outbound Market) στο Μουμπάι, διεκπεραιώνοντας πολυάριθμες συναντήσεις με Ινδούς πράκτορες με στόχο τη σύναψη νέων συνεργασιών και την περαιτέρω ενδυνάμωση υπαρχουσών.

Επιπλέον, η εταιρεία ανοίγεται στην αγορά της Αμερικής, με τη συμμετοχή της σε B2B συνέδριο της Αθήνας, το οποίο διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο Τουρισμού. Εκεί, εκπρόσωποι της εταιρείας συναντήθηκαν με στελέχη διακεκριμένων αμερικανικών πρακτορείων, τα οποία ενδιαφέρονται για συνεργασία με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Καλύπτοντας την ανερχόμενη περιοχή της Τουρκίας και ανατολικής Μεσογείου, συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στην EMITT (East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition) στην Κωνσταντινούπολη, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού της περιοχής.

Στη συνέχεια, η Mideast συμμετείχε στην IFT (International Fair of Tourism) στο Βελιγράδι, σε συνεργασία με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να προωθήσει τη χώρα μας ως προορισμό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Ελλάδα για προσκυνηματικό τουρισμό.

Τέλος, την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε στην LTM (Luxury Travel Mart) της Μόσχας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με στελέχη των δημοφιλέστερων πρακτορείων της Ρωσόφωνης αγοράς, τα οποία ενδιαφέρονται για πολυτελή εισερχόμενο τουρισμό προς τη χώρα μας.

Με στόχο την παρουσία της στις σημαντικότερες αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες αγορές τουρισμού, η εταιρεία έχει προγραμματίσει επιπλέον τη συμμετοχή της στις ακόλουθες εκθέσεις/συνέδρια:

  • Αραβική Αγορά – GIBTM (Gulf Incentive, Business Travel and Meetings Exhibition) στο Aμπού Ντάμπι και ATM (Arabian Travel Market) στο Ντουμπάι
  • Παγκόσμια Αγορά – IMEX (Worldwide Exhibition for Incentive Travel, Meetings and Events) στη Φρανκφούρτη
  • Ελληνική Αγορά – ΤΤΑ (Travel Trade Athens) στην Αθήνα, ένας νέος θεσμός στα ελληνικά δρώμενα του τουρισμού που τείνει να καθιερωθεί, ως η πιο σημαντική έκθεση για προώθηση της Αθήνας ως προορισμό συνεδριακού τουρισμού.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast, δήλωσε σχετικά: “Η Ελλάδα μας είναι μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, με αμέτρητες επιλογές για κάθε επισκέπτη, γι’ αυτό και οι διεθνείς αγορές τουρισμού την ξεχωρίζουν και πάλι φέτος ως έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς παγκοσμίως! Θεωρήσαμε λοιπόν, όπως κάθε χρόνο, απαραίτητη τη συμμετοχή μας στα μεγαλύτερα τουριστικά συνέδρια και εκθέσεις ανά τον κόσμο, προκειμένου να προωθήσουμε, για μία ακόμη φορά, την πανέμορφη πατρίδα μας”.

Στη φωτογραφία το περίπτερο της Mideast στην OTM (δεξιά η κα κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της εταιρείας).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024