Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαρουσίαση τουριστικής πρότασης προβολής της Θεσσαλονίκης από τη ΝΔ
Συνάντηση της Ο. Κεφαλογιάννη με τον Γ. Μπουτάρη

Παρουσίαση τουριστικής πρότασης προβολής της Θεσσαλονίκης από τη ΝΔ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες η Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Ρεθύμνου κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συμμετείχε σε εκδήλωση της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσίαση της πρότασης…

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες η Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Ρεθύμνου κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συμμετείχε<...> σε εκδήλωση της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσίαση της πρότασης “Thessaloniki Forward: Ψηφιακή Στρατηγική – Θεσσαλονίκη Τουριστική Πόλη”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, η κα Κεφαλογιάννη συναντά σήμερα το πρωί, στα γραφεία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης, τον πρόεδρο του οργανισμού και δήμαρχο της πόλης, κ. Γιάννη Μπουτάρη και τον αναπληρωτή πρόεδρο του οργανισμού και αντιπεριφερειάρχη, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στόχος της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων για την ενίσχυση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σήμερα περιορίζουν την τουριστική της δραστηριότητα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024