Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΟΕΤ – ΕΕΕΠ: Δυσφημιστική εκστρατεία με αφορμή τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης

ΠΟΕΤ – ΕΕΕΠ: Δυσφημιστική εκστρατεία με αφορμή τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης

Με επιστολή τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, ΠΟΕΤ, και η Ένωση Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων, ΕΕΕΠ, προς τον υπουργό Υγείας Κ. Αλέκο Παπαδόπουλο και προς τους Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο […]

Με επιστολή τους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, ΠΟΕΤ<.>, και η Ένωση Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων, ΕΕΕΠ<.>, προς τον υπουργό<...> Υγείας Κ. Αλέκο Παπαδόπουλο και προς τους Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Παπανδρέου, Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, γ.γ. Τουρισμού κ. Δημήτρη Γεωργαράκη, Πρόεδρο ΕΟΤ κ. Ιωάννη Πατέλη και τις διάφορες Τουριστικές Ενώσεις ενημέρωσαν για την δυσφημιστική εκστρατεία κατά της χώρας μας από τα διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης του εξωτερικού που άρχισε με αφορμή την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης.

Η επιστολή αναφέρει ότι «Οι συνεργάτες μας στο εξωτερικό μας ειδοποίησαν ότι μεγάλα κανάλια της Γερμανίας, το BBC Μεγάλης Βρετανίας και το CNN των ΗΠΑ, βομβαρδίζουν συνεχώς το κοινό τους για τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα μας, επισημαίνοντας συνεχώς ότι στην Ελλάδα έκλεισαν ακόμη και τα σχολεία.”

“Κύριε Υπουργέ”, συνεχίζει η ανακοίνωση, “στους τουριστικούς κύκλους είναι γνωστό ότι η πτώση από Γερμανία και Αμερική είναι δεδομένη. Τέτοιου είδους λοιπόν γεγονότα τα οποία οι καλοθελητές εκμεταλλεύονται, πολύ φοβόμαστε ότι θα παρασύρουν και άλλες χώρες σε ανάλογες ανακοινώσεις, εις βάρος τους Ελλάδος.

Οι συνεργάτες μας λοιπόν στο εξωτερικό, μας προέτρεψαν να προβούμε σε διάφορες ενέργειες για την αποκατάσταση του κλίματος και των δυσμενών εντυπώσεων που ήδη έχουν δημιουργηθεί στο εξωτερικό, σε μια εποχή που ο τουρισμός της χώρας μας δεν βρίσκεται στο καλύτερο σημείο.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, παρακαλούμε να προβείτε σε οποιεσδήποτε ενέργειες που θα κρίνετε αναγκαίες, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς του εξωτερικού για το πραγματικό και όχι το διογκωμένο μέγεθος του κινδύνου για τη χώρα μας, από στόματος του αρμόδιου Υπουργού, ώστε να σταματήσει η εκμετάλλευση του γεγονότος και κατ’ επέκταση η δυσφημιστική εκστρατεία κατά της χώρας μας»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024