Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροσπάθειες αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και Ελληνική Αστυνομία

Προσπάθειες αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, προχθές, στο Υπουργείο Εσωτερικών, υπό την προεδρία του Γενικού του Γραμματέα κ. Αθανάσιου Ανδρεουλάκου και τη συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, προχθές, στο Υπουργείο Εσωτερικών, υπό την προεδρία του Γενικού του Γραμματέα κ. Αθανάσιου Ανδρεουλάκου και τη συμμετοχή<...> των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου και του ΕΟΤ κ. Ηρακλή Βάλβη, των Υποστρατήγων προϊσταμένων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, του κλάδου Ασφάλειας και Τάξης και της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Νομοθεσίας, των Ταξιάρχων προϊσταμένων των Διευθύνσεων Γενικής Αστυνόμευσης, Δημόσιας Ασφάλειας, Αστυνομίας Αθηνών και Αστυνομίας Πειραιώς, καθώς και εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών και των Δήμων Αθηναίων και Πειραιώς, με θέμα τον έλεγχο λειτουργίας των ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά.

Η σύσκεψη εστιάστηκε κυρίως στη σύνδεση της τέλεσης αξιόποινων πράξεων με την παράνομη λειτουργία ξενοδοχείων και οι συμμετέχοντες συμφώνησαν την εντατικοποίηση των ελέγχων καθώς και τη στενότερη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εσωτερικών και του ΕΟΤ με βασική κατεύθυνση την αναβάθμιση των κέντρων της Αθήνας και του Πειραιά, των οποίων, συχνά, η κατάσταση δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν και δρα αποτρεπτικά για την τουριστική κίνηση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024