Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμφωνία των ξενοδόχων της Κεφαλονιάς με την easyJet
Σημαντική συμφωνία συνεργασίας για τη νέα τουριστική περίοδο

Συμφωνία των ξενοδόχων της Κεφαλονιάς με την easyJet

Η συμφωνία της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς με την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet θα συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε περισσότερους μήνες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού και μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ανακοίνωσε ότι οι ξενοδόχοι του νησιού υπέγραψαν με την easyJet συμφωνία συνεργασίας, που αφορά στη νέα τουριστική περίοδο.

Ο κ. Γαλιατσάτος τονίζει -σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ- ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία με τη γνωστή αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, καθώς η προσγείωσή της στην Κεφαλονιά θα προσφέρει τα μέγιστα στον τουρισμό του νησιού. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι θα συμβάλλει και στην καταπολέμηση της εποχικότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και φυσικά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε περισσότερους μήνες.

Τονίζεται ότι η Ρόδος και η Κως, που πρωτοστατούν στην προσέλκυση του μεγαλύτερου αριθμού αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, ήδη κινούνται με εντυπωσιακά ποσοστά ανόδου σε σχέση με το 2010, 28,3% και 26,2% αντίστοιχα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024