Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Πετραλιά με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί & Αγοραίων
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Πετραλιά με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί & Αγοραίων

Συνάντηση με τον πρόεδρο, κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, και το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων πραγματοποίησε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, αφού όπως εξήγησε η ίδια μετά το πέρας της συνάντησης…

Συνάντηση με τον πρόεδρο, κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, και το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων<...>πραγματοποίησε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, αφού όπως εξήγησε η ίδια μετά το πέρας της συνάντησης «η επαγγελματική ομάδα των ταξί έχει καθοριστικό ρόλο στην τουριστική εικόνα της χώρας μας». Σχολιάζοντας δε τα διάφορα «ατυχή» περιστατικά του παρελθόντος, η υπουργός τόνισε ότι «τα καταδικάζουμε όλοι και δεν θα αφήσουμε ούτε η Ομοσπονδία αλλά ούτε εγώ προσωπικά οποιοδήποτε έστω μεμονωμένο γεγονός να αμαυρώσει την τουριστική εικόνα της χώρας και την εικόνα του ίδιου του κλάδου».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε να ενταχθεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί στα σεμινάρια επιμόρφωσης, που θα πραγματοποιήσει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό κλάδους, όπως επίσης και η μετάδοση μηνυμάτων μέσα από τα ταξί για την τουριστική συνείδηση, ενισχύοντας κατά αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο τη συνεργασία υπουργείου και Ομοσπονδίας.

Την ικανοποίηση του για την «αναγνώριση του αυτοκινητιστή ταξιτζή ως καλού πρεσβευτή του τουρισμού» εξέφρασε από την πλευρά του, κατόπιν της συνάντησης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ανέφερε: «Θεωρώ ότι τα τελευταία 20-30 χρόνια που λειτουργεί το ταξί, με τον τρόπο που λειτουργεί υπάρχουν πραγματικά λίγες αλλά κραυγαλέες πράξεις οι οποίες είναι καταδικαστέες. Μέσα από τα σεμινάρια που θα γίνουν θα πρέπει να δώσουμε στον κλάδο να αισθανθεί ότι πραγματικά παίζει ρόλο στην κοινωνία γιατί ήταν στο περιθώριο των εξελίξεων. Αυτή τη δυνατότητα μας την έδωσε σήμερα η Υπουργός και για αυτό θέλουμε να την ευχαριστήσουμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γίνει το ταξί πραγματικά ευρωπαϊκό ταξί διότι έχει τις δυνατότητες».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024