Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTOURISMlink – Παρουσίαση νέας πλατφόρμας για τουριστικά γραφεία
Τουριστικά γραφεία

TOURISMlink – Παρουσίαση νέας πλατφόρμας για τουριστικά γραφεία

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ευρωπαϊκής διαδικτυακής πλατφόρμας TOURISMlink, οι επιχειρήσεις – μέλη του ΗΑΤΤΑ ενημερώθηκαν για το σκοπό και τα οφέλη του προγράμματος και τη διαδικασία συμμετοχής τους στην πιλοτική εφαρμογή του,

Μια ευρωπαϊκού επιπέδου, διαδικτυακή πλατφόρμα, το TOURISMlink παρουσιάστηκε στα νέα γραφεία του Συνδέσμου. Ο ΗΑΤΤΑ, ως μέλος του ευρωπαϊκού συνδικαλιστικού οργάνου των τουριστικών γραφείων, της ECTAA, εξασφάλισε τη συμμετοχή μελών του στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος TOURISMlink.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. H ECTAA (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων & Tour Operator) εκπροσωπεί τις τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ οι ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις εκπροσωπούνται από την HOTREC.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι επιχειρήσεις – μέλη του ΗΑΤΤΑ ενημερώθηκαν για το σκοπό και τα οφέλη του προγράμματος και τη διαδικασία συμμετοχής τους στην πιλοτική εφαρμογή του, από τους Project Managers του TOURISMlink, την κα Paolina Marone και τον κ. Francois Xavier Peers.

Το πρόγραμμα έχει στόχο να βελτιώσει:

  • τη σύνδεση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την παγκόσμια ηλεκτρονική αλυσίδα μέσω της ανάπτυξης απλών, χαμηλού κόστους και εύχρηστων τεχνολογικών λύσεων ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους
  • την ενδυνάμωση των επαγγελματικών σχέσεων και της εμπιστοσύνης μεταξύ επιχειρήσεων “πηγών” (τουριστικά γραφεία) και επιχειρήσεων “προορισμών” (ξενοδοχεία, εστιατόρια) με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών μεταξύ τους. – την προσφορά ευρύτερης ποικιλίας εμπειριών και προϊόντων για τους πελάτες
  • τη δημιουργία ευρωπαϊκού στάνταρ συνεργασιών και μια online πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ τουριστικών επιχειρήσεων.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024